perjantai 22. marraskuuta 2013

Hamsterin hyväntekeväisyys

Minussa on vähän hamsterin vikaa, tai sulo vileenin... Nimittäin kun halvalla saa, niin silloin ostetaan! Hamstraan joululahjojakin koko vuoden, jos jollekin oikein sopiva tulee (alennuksessa) vastaan, ostan silmää räpäyttämättä. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että mun "lahjakaappi" tursuaa ja siellä on paljon sellaista, joka on pyörinyt siellä vuosikaudet. Netissä huomasin ilmoituksen HOPEyhdistyksestä, joka kerää joululahjoja niille lapsille, joille ei muuten välttämättä montaa pakettia tule. Eilen illalla sitten paketoin lahjat ja tälläinen kasa tuli viemistä. Paketeissa on mm. bodyjä, sukkiksia, kirjoja, DVD levyjä, fleecepeittoja. Paketin takana on post it -lappu, jossa lukee, mitä lahjan sisällä on.
Näin ollen haastankin teitä mukaan goodwilliin!

HOPEyhdistys Tampereen FB-sivuilta poimittu:
Nyt on se aika vuodesta, että tonttujen pikkuruisia jalanjälkiä etsitään lumesta, leluluetteloita selataan hartaana ja Korvatunturille kirjoitetaan hatarin tikkukirjaimin toiveikkaita kirjeitä. Jotta jokainen lapsi saisi ainakin yhden paketin avattavakseen, HOPE toivoo, että mahdollisimman moni ryhtyisi pikkutontuksi ja sujauttaisi meille paketin annettavaksi eteenpäin. Lahjan tulisi olla uusi, lapselle sopiva ja iloa tuottava. Jos haluat paketoida lahjan itse, kirjoitathan päälle, mitä paketti sisältää, ja minkä ikäiselle lahja soveltuu.

Saat selville oman alueesi HOPEyhdistyksen yhteystiedot täältä, klik.

4 kommenttia:

 1. Mä oonJoulupuu-leräykseen MLL:n kautta laittanu muutamina vuosina paketteja ihan oman kunnan lapsille. Näinkin pienessä kunnassa on yllättävän monta lasta, joille se minun antama voi olla joulun ainoa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole ihmeellistä! Hienoa, että osallistuit. MLL on just toinen hyvä, minkä kautta pakettia saa perille, kiitos vinkistä!

   Poista
 2. ihana sinä. <3 Tuo joulupakettien teko on ollut usein mielessä vaikka täysi työ on omien läheistenkin lahjomisessa ja omissa neljässä lapsessa. Olisi jotenkin joulun hengen mukaista muistaa silti toisiakin, itselle vieraita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lähtevät maailmalle suht kivuttomasti :) Paketointi oli ainoa, missä vähän tuskailin, mutta toisaalta sekin on kivaa! Tuli itselle hyvä mieli ja todella toivon, että näistä olisi edes hiukan iloa saajilleen... Tämä on ensimmäinen kerta, kun teen jotain tälläistä. Toivottavasti käy tavaksi :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!