keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Sukkia ja lankaa!

Sumeeta on! 
Muistan kesän valossa miettineeni, että miten ihmeessä sitä jaksaa sen pitkän pimeän... Kun on pimeää töihin mennessä ja pois lähtiessä, että "ihan kamalaa varmaan". Noh, jotenkin sen kestää - onhan tässä jo reilu 30 vuotta sitä tullut harjoiteltua. Mutta nää valokuvaushommat, ne ei kyllä pimeellä näytä hyvältä, mutta mennään nyt näillä. 
Valmistui tässä nämä ihanat alpakanvillasta tehdyt yösukat. Nätimpiäkin on ehkä nähty, mutta on kyllä upeet jalassa!


Ja koska en päässyt tänä(KÄÄN!) vuonna Kädentaidot -messuille (vaikka ihan melkein kotikunnassa nämä järjestetään), otin oikeuden ostaa Tapion kaupasta vähän tarjousalpakkaa. NYT kyllä on langanostostoppi mulla, sen sanon! Mutta kun ne on NIIN ihania ja siellä kaupassa IHAN MELKEIN SEKOO. 


Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Mulla olis pari ihanaa jutskaakin esiteltävänä täällä kotosalla, kunhan eräs tekee hieman asioita loppuun... Tunnelmavalotkin on vielä virittämättä, mutta aion ensi viikonloppuna korjata tämän asian. Kivoja valoja jo blogeissa näkyy!

6 kommenttia:

 1. Mä oon käyny Tapsalla kerran, mut postitse tulee hankittua sieltä sillon tällön lankoja.
  On meinaan valikoimaa mistä valita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin ihan paikan päällä ja todella - on valinnanvaikeus! Teki mieli ostaa vaikka ja mitä :)

   Poista
 2. Kauniit, tuollaiset perusraitasukat on mun mielestä ihania. + voin kuvitella miten ihanan pehmeät alpakkavillaiset on! Taidan pistäytyä itsekin Tapsalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alpakkaiset ovat ihanat, mutta eivät kestä kyllä yhtään astumista! Eli ihan makuuasennossa pitää näitä pitää :D Pistäydy Tapsalla, siellä on nyt kivoja tarjouksia!

   Poista
 3. Kerrassaan ihanan värisiä lankoja! Voi olla, että itsekkin joutuu vierailemaan Tapion Kaupassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siellä on kyllä varaa valita :) olis tehnyt tietty mieli ostaa KAIKKI!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!