lauantai 7. joulukuuta 2013

Lumihiutalesukat


FB:n villasukkaryhmästä nappasin tämän idean. Kudonta on ns. vapaata kudontaa, ja tarkoitus oli, että sukat näyttävät niinkun lumihiutaleita satelisi. Noh, tämä minun versioni näyttää ehkä pikselimössöltä, mutta tykkään kyllä silti!
Joku logiikka tässä oli pidettävä ja omani oli se, että kun otan resorin jälkeen toisen värin käyttöön kudon ekat neljä kierrosta siten, että puikolle tulee aina kaksi silmukkaa uudella värillä. Seuraavalla neljällä kierroksella otan uutta väriä kolme silmukkaa/puikko jne. kunnes värit alkavat tasaantumaan ja viimeisillä kierroksella on vain 2 silmukkaa valkoista / puikko ja loput beigeä. 
OOHHLALAA, kun oli upea selitys - toivottavasti tajusitte edes jotain....

**********

Olen askarrellut kortteja vinon pinon, osa niistä menee pukinkonttiin. Täytyy lähtee Tigeriin ostaan lisää kimalleliimaa ja kiiltokuvia. Kuvaevidenssiä tässä, mun askartelucorneri puoli tuntia sitten. On oikeesti rähjähtäneempi kun mitä kuva antaa ymmärtää (mistä tullaankin siihen, että mun pokkaricanoni alkaa veteleen viimeisiään - "joulupukille" mietin äsken ääneen, että mitähän sellainen uus maksaa...*vinkki*)


8 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Olet kyllä taitava (ja kärsivällinen). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NorppaStiina :)
   Sanon sulle kuule samat sanat!

   Poista
 2. Nämä sukkaset on todella kauniit =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Riikka!
   Pienellä hienosäädöllä seuraaviin, että tulee oikeenlainen "efekti"

   Poista
 3. Hienot sukat! Ja tajusin selityksen. :) Vois onnistua jopa minulta, ehkä. Harvemmin tulee tehtyä mitään kahdella langalla, koska lähtökohtaisesti pidän itseäni aika surkeana neulojana. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) kokeile tätä, tulee niin kauniit! Ja sinulta varmasti onnaa, varmista vain ettei nurjalla puolella langat kiristä liikaa. Itse jouduin hieman purkaan kun meinas tulla hieman liian piukka :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!