maanantai 6. tammikuuta 2014

Taidetta ja ranskalaisia viivoja


Lapsi sai joulun aikaan serkultaan tämän tekemän kuvan meidän Dorasta. Voi hitsi, kun on hieno! Tuo pinkki väri ja kaikkee, veikkaan että tämä on aina mun lapsen seinällä - muistona Dorasta. Olen aina ihaillut ihmisiä, joilla on piirtämisen taito - itseltäni kun se tyystin puuttuu. Kiitos vielä K, jos satut lukemaan!


Pukkeloinen toi myös nuo ihanat bambi -lakanat. Samaa H&M malliston lakanaa kun nämä pupulakanat. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt noiden pupulakanoiden laadusta, nämä bambit tuntuvat olevan samaa, hyvää matskua. 


Tässä vielä artisti itse, lempipaikassaan. Sain pukilta uuden kameran (Canon PowerShot SX170 IS), jota opettelen nyt vaihtelevalla menestyksellä käyttämään. Ihan tarpeeksi mulle liikkuvia osia ja namiskoja - menee taas pari vuotta ennen kun hiffaan kupletin juonen tuon kanssa. Vaikka muuten oon sähäkkä mimmi ja töissäkin oon joutunut käyttämään jos jonkinmoista tietojärjestelmää vuosien varrella,  on nää kamerat, kaukosäätimet ja muut elektroniset pikkuperkeleet mulle sitä _ei mukavuusaluetta_

************

Seuraava postauksen aihe vois olla vaikka sellainen lyijynraskas kevyehkö ToDo lista, joka mun pitäisi  tehdä, ihan ajattelin aaneloselle. Eilen tästä saunassa miehelle mainitsin, että "jos ranskalaisilla viivoilla laitettais"...? BIG MISTAKE!! Sotahan siitä syttyi. Mikään ei ole niin ärsyttävää kun tapella saunassa, siinä menee hyvä mieli ja feeles ihan sitten tykkänään. Olen jatkossa saunassa hipihiljaa näistä remontti/raxaasioista, osallistun ainoastaan meidän saunapeliin, nimeltään "mikä eläin on se?".


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No eikö!
   Taiteilija piirsi tämän valokuvasta :)

   Poista
 2. Ihan huippuhieno taulu!
  Hei, tsemppiä sinne teillekin remppajuttuihin! Meillä aloitettiin TAAS yksi to-do-listan juttu, portaat kuntoon, huoh. Niin ja onnea uudelle kameralle, ilmeisesti sama pukki kävi meilläkin. Opettelua on ollut mullakin mikrojärkkärin kanssa.

  Hyvää loppuvuotta sinulle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei Minna mä huomasin teidän rappurojektin!
   Varsinkin vikat sarakkeet oli pysäyttäviä, että sitä sitten piisais vaikka koko vuodelle :D
   Oih, ja sama pukkiki!
   Ja kiitos samoin, tuuhan ens kesänä piipahtaan kun ajelet maalle :)

   Poista
 3. Upea taulu. Taitava piirtäjä. Piirtämisen taito on kyllä hieno taito olla olemassa!
  Ja se sauna.... se on pyhä paikka;);)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, olishan se pitäny tietää munkin :) :) En enää puhu kun vaaleanpunaisesta, hattaroista ja kissanpennuista saunassa!
   Ja samaa mieltä, tämä serkkutyttö on niin taitava kynän kanssa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos Katja!
   Tervetuloa mukaan :)

   Poista
 5. Hieno taulu! Tuo teidän Doranne muistuttaa kyllä valtavasti hoitokoiraani Kiraa ( vaikka Kira on pointteri) ja sohvallehan sekin pitkäjalka aina haluaa :) Ihanaa pinkkiä väriä - kevät jo niin mielessä ja mieli tekee kaikkea uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pointteri on todella hyvin samantyyppinen!
   Tällä seisjojalla on upea luonne...
   Vein tänään ompelijalle ihania keväisiä kankaita, luvassa on uudet värikkäät tyynynpäälliset tuohonkin :)
   Mukavaa loppuviikkoa Norjaan!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!