torstai 20. helmikuuta 2014

Neliöitä


Töissä ei tällä viikolla ole moni päivä ollut alle yhdeksää tuntia, jumpassa pitäisi jaksaa (olen kyllä jaksanutkin!) käydä. Tämän lisäksi pitää hoitaa normi arkirutiinit ja sunnuntaihin mennessä ainakin seuraavat asiat:

- oman vaatekaapin siivous ja totaalinen läpikäynti
- lapsen vaatekaapin siivous ja totaalinen läpikäynti
- kuivamuonakaapin siivous ja totaalinen läpikäynti
- uuniluukkujen puhdistus

Sen sijaan, että olisin tänään näillä kolmella ylimääräisellä tunnilla käynyt em. listaa läpi, olen silittänyt pesusta tulleita kankaita ja pilkkonut niitä pieniksi ja vähän suuremmiksi neliöiksi. (Yllä oleva kasa on kyllä tehty viikon varrella - pirun työlästä!). Ja mitä näistä syntyy? No pieniä peittoja. Ajattelin tuhota vuosikausia kaapissa makoilleita (osa tosi ihaniakin, joita en ole raskinut ennen saksia) kankaita ja tehdä pieniä peittoja myyntiin. Se italianmatka katsokaas.... En tosin tiedä, missä näitä myisin, mutta ehkä tuokin selviää. Tai sitten mun kaikkien ystävien tulevat beibsonit tulee saamaan ihanat peitot! 

Olen viime päivinä kuunnellut läpi Queenin tuotannon. I love it.

2 kommenttia:

 1. Olisko joku Fb:n ryhmä, missä peitot menisi kaupaksi? En todellakaan tiedä sopivaa, sillä en ole sinne tullut liittyneeksi. Että olipa todella pätevä neuvo :D! Tsemppiä urakkaan, vaatekaappien siivous on työlästä, mutta kyllä se palkitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa, että josko netin syövereistä löytyisi joku kanava.. Toisaalta taas, olisi ihana mennä johonkin kevätmyyjäisiin! Kiitos vinkista :)
   Oikein AHDISTAA kun tiedän, että tänään täytyy alkaa käymään kaappeja läpi!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!