keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Illalla

Pieni tunnelmakuva eiliseltä illalta...
Minulla on sellainen tapa, että siivoan aina ennen nukkumaanmenoa keittiön. Mikään ei ole niin ärsyttävää kun mennä aamulla edellisen päivän sotkujen keskelle köökkiin, siksi usein vielä silmä ihan kourassa yritän laittaa tiskit ja pyyhkiä leivänmurut. Tässä taannoin olin niin väsynyt nukkumaan mennessä, että olin unohtanut juuri avatun oltermannin ja voimariinin illalla pöydälle... Järkytys oli kohtalainen kun aamusella huomasin pilalle menneet emmeet pöydällä. Mietin siinä hetken, että mitä mulle on tapahtumassa! Moista ei ole käynyt koskaan. 
Mietin illalla myös noita verhoja. JuhlaUnikkoa moni vieras kehuu (vaikka kaikki tunnustavat myös "jotenkin kyllästyneensä Unikkoon"). Tiesitkö muuten, että tänä vuonna juhlitaan Unikon 50v. juhlavuotta! 
Näin Kodin1:ssä ihanan valmiin kapan, joka oli ohutta, valkoista pellavaa. Se tulisi tuohon oikein ryppyyn. Odotan vielä maaliskuun loppuun - sitten alkaa kevätkevennys!
Lokin saimme häälahjaksi ja ruusut (kuivuneet) äidiltä jouluna 2012. Jätin ne sen joulun jälkeen tuohon kuivumaan ja hyvin ovat siihen jääneet. Ei haittaa yhtään, se on oikeasti aika kauniit.

ihanaa keskiviikkoa!

Ps. tervetuloa Hanna Mi & Anna Karuliina!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No sattuu!
   Mutta kun olin illalla sen kilon paketin avannu... Sattuukin JUST silloin :) olis ollu joku pieni käntty

   Poista
 2. mullo on ihan sama tapa tuon keittiön kanssa. tosin nyt kun lapset on "tässä iässä" niin meillä tulee tiskiä toisinaan öisinkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotas kun ne on teinejä ja valvoo myöhään ja syö keskenään... Nightmare :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!