torstai 6. helmikuuta 2014

Syy ja seuraus
15 kommenttia:

 1. Jestas kun on suloinen ja mätsää vielä sävyihinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki koira on yhtä värien kanssa! Ja onhan se tosi kaunis eläin :)
   Kiitos Virpi!

   Poista
 2. Dora parka, hyppi siis jäällä kuin kenguru, ihan oman intonsa iloksi? Nyt on sitten noin naatti! :)
  Terv. Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun pääsee jäälle, se vetää sata lasissa. Koirasta näkee, että se NAUTTII. Tämän tyyppiselle koiralle on ihan elinehto, että pääsee vapaana juoksemaan niin kuin sielu sietää :) Ja tulos on tosiaan tässä :)

   Poista
 3. Raija vielä jatkaa. Ihanaa, kun tuli lopulta jäät. Poikani saksanseisoja myös pomppii meren jäällä onnesta soikeana. Se on myös tuollainen kevytrakenteinen. Oma sakemannimme on jo rauhoittunut, pian 7 v. Metsässä se kyllä juoksee 15 km silloin, kun ihminen kävelee vaivaiset 3-5 km. Doran iässä ei vielä liikakilot vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin on näitä, mukava kuulla!!!
   Dora onkin tosi hoikkeli ja siro vaikka syö kamalasti, mutta kaipa tuo sitten kuluttaakin (toisin kuin emäntänsä) :) Mullekin oli yllätys, ettei se tuosta sitten korkeuttakaan kasvanut. Tässä meidän lähistöllä kun näitä on ja ovat kaikki jotenkin paljon rotevampia - tosin ovat kyllä uroksia. Mies juuri mietti, että kun olivat jäällä ja hän hiihti 7km niin koira veti varmaan 20 kilsaa. Dora tuli meille kesäkuussa ja ei ainakaan vielä viime kesänä ollut mikään ylikova uimari - saa nähdä sitten ensi kesänä. Meidän ed. terrieri ei muuta tehnytkään kun olis aina ollut uimassa..
   Mutta siis, olen kuullut että jos joskus saksanseisojan ottaa, ei vaihda enää rotua - onko näin :) ? Itse olen ainakin ihan ihastunut tähän tapaukseen!

   Poista
  2. Meillä on "menossa" jo neljäs saksanseisoja. Ehkä nykyisen jälkeen ei enää näin kovaa liikkujaa voi enää hankkia. Tulee meillä itsellä ikä vastaan. Pojalla on karkkari. Se on ihan erilainen rakenteeltaan. Norjalainen, jalostettu tuollaiseksi kevyeksi ja siroksi, kuten Dora. Pystyy pomppimaan ketterästi tunturissa. Vetää poikaa suksilla perässään ja pikkupoikaa ahkiossa . Liikunta on näille koirille elinehto! Terv. Raija

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!