keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Pieniä tilkkuja


Pitkästä aikaa ompelukone surraa.

Tarkoituksena näihin pieniin projekteihin on käyttää jämäkankaita, enkä saa ostaa kun korkeintaan ohutta vanua niiden lisäksi. Yllä olevissa paloissa on mm.
* parit vanhat verhot
* appiukon vanha paitapusero
* siskolle 90 -luvulla ommellusta päiväpeitosta ylijäänyttä kangasta
* epäonnistunut valelaskosverhoprojekti (by Nipsu)
* eräästä omasta verhoprojektista ylijäänyt kangas
* vuosia haudutettuja ihania kankaita
* kirpparilta vartavasten ostettu miesten paitapusero
* omasta (teetetystä) rippimekosta ylijäänyttä kangasta

Ja kaikkee semmosta!


8 kommenttia:

 1. Voi miten hienoja tilkkuja siellä surrutellaan. Ja kiva kun kaapeihin kertynyttä hyödyntää, ettei aina osta lisää (vaikka sekin on kyllä varsin kivaa ;) ). Niin tuohon turkikseesi piti vielä sanomani, että ehdottomasti käyttöön vain. Sopeis sinulle tosi hienosti .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuden ostaminen on fantastista - Eurokankaan Onneli&Anneli pöytäkin on NIIN HERKKU, että sen ohi oli todella vaikea kulkea :) Viime aikoina olen tosin hamstrannut kirpuilta näitä ja ihan puoli ilman... Ja jos näkee kivan kuosin, ei sillä ole väliä, onko oikeesti paita/verho/lakana tms. Ainahan sen saa leikeltyä mieluisakseen. Hintaa siis matskujen puoolesta näille tule :)
   Ja kiitos turkiskehuista!

   Poista
 2. Hienoja, mutta mitä niirtä on tulossa? Tarvitsetko lisää tilkkukankaita? Mulla olisi ja paljon. Voisin lähettää ihan siitä ilosta että saisin kaappeja tyhjennettyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sara - toki kiinnostaisi!
   Näistä kuvassa olevista on tulossa vauvojen tilkkupeittoja, tarkoitus olisi mennä johonkin myyjäisiin niitä myymään.
   Laitan sinulle Sara s-postia :)

   Poista
 3. Onpas kivoja yhdistelmiä! Mun pitäis kanssa alkaa pilkkomaan lasten tilkkupeittoja varten haalittuja kankaita, mutta en omista sellasta leikkuria, enkä tiedä pitäiskö sellainen hankkia? Siitä mun saksimisesta ei luultavasti tuu muuta, kuin sanomista ja kaikki tilkut erikokoisia... Millä sä näitä leikkelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yhdistelmien keksiminen on just parasta :)
   Ei noita saksi kyllä erkkikään! Suosittelen lämpimästi sitä tilkkuleikkurisettiä (Prymin alusta, leikkuri ja sellainen "iso viivotin"). On kyllä joka pennin arvoinen! Käytän sitä myös esim. korttipohjien leikkaamiseen. On ihan ehdoton näissä hommissa :)

   Poista
 4. Kauniita tilkkuja, ihanat värit! Mukava, kun saa käytettyä kierrätettyjä kankaita. Kangaskaupoissa pitäisi olla sellainen drive-in systeemi, saisi kangaslakossa vain hurauttaa ikkunan eteen ja kankaita näkemättä tilata vain sen tarpeellisen tavaran ;). Ei tulisi heräteostoksia tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi :)
   Drive In kangaskauppa - mikä loistava idea!
   Ne EK:n palalaarit on aina petollisia... Ikeastakin usein tarttuu mukaan kun siellä se kangas ei maksa mitn! Toisaalta, heräteostoksetkin on kyllä niin kivoja :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!