torstai 6. maaliskuuta 2014

Tervehdys!Kukkuluuruu!
Pikaheipat kaffepaussilta.

Täällä ollaan edelleen vaikka päivitystahti ei päätä huumaa... Yritän raapia sieltä täältä. Olen ollut paljon kustannuspaikalla, joten se verottaa koti- ja harrastustoimintaa. Ja koska tällä hetkellä töissä on niin hektistä,  illalla ei jaksaisi muuta kun nollailla. Tartun turhautuneena käsityöstä toiseen. Siivoan jonkun paikan, mutten jaksa jatkaa toiseen rempallaan olevaan kohteeseen. Koen koko ajan ahdistusta siitä, etten ole jumpassa. Tai saa käsitöitä valmiiksi asti. Tai siivoa sitä asuntoa. 

Onneksi on (ohjelmavapaa) viikonloppu edessä. Yritän siivoilla tiettyjä juttuja ja tehdä ne tilkkupeitot (joita on muuten 10 kappaletta!) loppuun.
Järjestän myös lankani - sen lupaan itselleni.

Ja ihan julkisesti tunnustan, että Lovviisan arpajaispalkinto on vieläkin postittamatta (ja osin pakkaamattakin!). I´m so sorry - anna Lovviisa armoa, kyllä se on tulossa!Tässä vilä viime viikonlopulta pikkuiset mökkifiiilikset. Pienen metsälammen jää oli tuhtia kamaa ja minäkun uskaltauduin sinne jahka olin ensin pistänyt miehet jäille... Tuo Travolta vasemmalla on meidän enomies,  mun little bro, joka täyttää huomenna 17. Mihin tää aika menee?!

Johonkin se menee, koska juhannukseen on aikaa enää rapiat kolme kuukautta. Viime juhannuksena tuo yllä oleva maisema näytti tältä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!