torstai 20. maaliskuuta 2014

Hyvin pyyhkii

Lapsen päikyn vieressä on pieni lampola, BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Siellä oli isoja ja pieniä mussukoita,  mustia ja valkoisia. Maalaispäikyn etuja on seurata oikeaa maalaiselämää läheltä. Vierailevat usein tuolla lampolassa, mm. käyvät katsomassa vastasyntyneitä karitsoja, koristelevat lampolaan joulukuusen sekä loppiaisen jälkeen riisuvat sen koristeista ja syöttävät kuusen lampaille (?!).

SeaLifessä oli kaikenmoista, tuollainen löllerö asusti pienessä kuutiossa. On ihanaa, että meidän ihmisten eteen tuodaan eksoottisia eläimiä ja niitä sitten töllätään. Ja uskon, että näistä pidetään oikein hyvää huolta. Mutta en voi olla välillä pikkusen ahdistumatta siitä, että olis tuonkin varmaan kivampi olla omassa elinympäristössään kun pienessä kopperoisessa. Toisaalta tuo mun edellinen lause kuulostaa (kaikkeen suhteutettuna) niin typerältä, että alkaa itseäni tässä nyt ahdistamaan sen kirjoittaminen blogiin. Menköön. 


Viime lauantaina sisko tarjosi upeet leivät. Saaristolaisleivän päällä voita, salaattia, avocadoa ja tuollaista katkarapuhommaa, nam!Toinen namisukka on ready ja toinenkin miltei. Mietinnässä on vielä, että virkkaisko tuohon sivuun kukkasia, vois tulla kyllä upeet silleen! Yllättävän kivuttomasti valmistuu taas parin kk tauon jälkeen villasukka! Tosin kesken on pari mummonneliöprojektia ja huiviviritelmää - ne ovat nyt reservissä. 
Jackie O was here.

IHANAA LOPPUVIIKKOA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!