perjantai 21. maaliskuuta 2014

Birthday Girl

Osimoilleen vuosi sitten syntyi Tanskanmaalla nippu pieniä palleroita. Meidän Dora oli niistä yksi. Onneksi saimme juuri sen meille asumaan, sillä se on täydellinen (kröhm) ja tietysti meille niin rakas. Se on oppinut metsästysvelvollisuutensa oikein mallikkaasti ja se on eri kiltti tapaus. Kuulin sen kunnolla haukkuvankin vasta n. kk sitten (ennen vain hieman murahdellut tarpeen niin vaatiessa - kuulostaa hassulta muuten sellainen möreä haukku kun se tulee koirasta, joka on niin tyttö NIIN TYTTÖ). 

Se on vielä kovin pentu, eihän se ihmekään, ikää kun vasta vuosi. Terrierin jälkeen tämä koira on ollut niin erilainen tuttavuus, esim. siinä kuinka miellyttämishaluinen koira voi olla ja kuinka "ei itsenäinen" ja oman laumansa keskellä. Vähän sellainen herkkis tuo on ja kovin kiintynyt meihin. En antaisi pois ikimaailmassa.* Mutsi lopeta se filmaaminen ja anna mulle toi synttärikaakku NYT*
4 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää Doralle! Olen hetken aikaa jo mietiskellyt, että minkä rotuinen hän on? Labradorinnoutaja itselle tulee ensimmäisenä mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nöpönenä, terveiset välitetty! Dora on saksanseisoja - hurmaava rotu!!

   Poista
 2. Onnea Doralle! Kakku varmaan maistui hänestä makoisalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nakki meni alta aikayksikön, ei siinä paljoa nautiskeltu :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!