lauantai 12. huhtikuuta 2014

Tammikuiset aleostot

Tammikuussa tein hyvät alelöydöt. Päätin etten julkaise niitä ennen kun laitan verhot kuistin ikkunaan ja tänään se tapahtui! Kesäiset raitaverhot (Anno, Cittarin alelaarista) alennuksen alennuksessa, maksoin 2,50 kpl. Verhoja on siis neljä. Ihanan raikkaat! Kuisti on aina valon kannalta hankala valokuvattava. Ylin kuva on otettu aamupäivällä ja alemmat iltapäivällä - ei ole kohden koskaan!
Mutta toivottavasti tajuatte, kuinka kivoista verhoista on kyse :)
Samalla kerralla ostin myös uudet lakanat (kuva otettu jo tammikuussa) ja niissä on nukuttu moneen otteeseen! Ihailin näitä lakanoita mustapohjaisina (normi hinta n. 30 eur/kpl), mutta koska en todella ollut lakanojen tarpeessa, en ostanut niitä. Kun nämä mintunviherät sain Cittarista 8 eur kpl, en epäröinyt! Ja kyllä ovatkin olleet laadukkaat lakanat! 


Loppuun vielä kuva mun muratista ja alumiinivadista. Ostin tuon vadin aikoinaan huutokaupasta. Se on pyörinyt meidän rappujen alla kaiken muun romun alla vuoden päivät ja vihdoin se pääsi päivänvaloon!
(Kuten huomaatte, vieläkään ei ole lopullista ratkaisua löytynyt tuohon "pieneen aukkoon" eteisessä, mutta toistaiseksi tuo lakanahärpäke ajaa asiansa varsin hyvin...)

6 kommenttia:

 1. Ihastuttavat verhot!! Olet ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Eikä nuo lakanatkaan hassummat ole. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kipa! Verhot oli ihan ilmaiset ja luonnossa sata kertaa raikkaamman kun kuvassa :)

   Poista
 2. Kivat verhot on. :) Oikein passelit tuohon. Ja lakanoista tykkään ja murattipytystä erityisesti. Oikein kivaa pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Taina! Olen erittäin positiivisesti yllättynyt noiden lakanoiden laadusta! Muratin taidan viedä kesän tullen ulos. Onneks sain vadille käyttöä!

   Poista
 3. Tosi kivat verhot! Sopivat tuohon...ja nuo pussilakanatkin on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Oli kyllä hyvät löydöt :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!