torstai 17. huhtikuuta 2014

Viikolla kuvattua

Laitoin pöytään Marimekon Ruusupuun (Maija Isolan suunnittelema vuonna 1957) pitkästä aikaa. Voisiko kangas olla ajattomampi?? .


Musuukka rentoutuu. Silmään pistää puuttuvat verhot ja terassin "raaka" katto. Molempiin on tulossa korjausta ihan lähikuukausien aikana. Mies saa alkaa tekemään terasseja loppuun ihan näillä näppäimillä (eikö vain darling?!) ja ompelijalle on viety 10 metriä pellavakangasta valelaskosverhoja varten (7 ikkunaa!).

Sinne se meni. Tammikuun katastrofaalipäivistä lähtien Poloska on nököttänyt nurmikolla. Sydän särkyy, mutta eteenpäin sano mummo lumessa. (Vaikka vakavasta asiasta on kyse, en voinut kuitenkaan lopettaa nauramista, kun mun blogiin oli tultu haulla "vw Polo sammuu kesken ajon")

Tuotiin lapsen kans Helsingistä pikku tuliainen iskälle. Se piti asetella iskän yöpöydälle, koska "sitten iskä näkee helpommin hirviunia" sanoi lapsi.

Yksi ilta olin menossa nukkumaan ja katsoin makkarista ulos. Full Moon - ei vaikuta muhun mitenkään. Minulla on aina ollut superhyvät unenlahjat ja mitä enemmän vuosia tulee lisää, sitä enemmän se (että pystyy nukkumaan) tuntuu olevan tärkeää. Yksi päivä luin artikkelin unettomuudesta ja tuntui pahalta.
 
Bonuksena vielä muisto lokakuiselta lenkiltä (möksämaisemissa). On kuulkaas kätevää, kun mökille on 10 kilsaa matkaa :)

7 kommenttia:

 1. Toi liina on I-H-A-N-A! Tykkään.
  Ihanaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Minde, minäkin TYKKÄÄN :)
   Ja samoin sinne pääsiäistiovotukset!

   Poista
 2. Tuo liinan kuosi on kyllä ajaton ja niin ihana. Mukavia tunnelmia kuvissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna Mi :)
   Miten se voikin olla noin ajaton ?!

   Poista
 3. Hopsaa Nipsu, haastetta pukkaa blogissani. ;D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!