keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Summer is crazy...


Yeah - shalalalaaaaaa!

Kesä se otti ja tuli kertaheitolla!
Joka vuosi tämä valo ja lämpö yllättää - ihan niinkun tuntuu yllättävän se pimeys ja kalseuskin syksyllä. Mutta lets not mietitä sitä nyt kun luonto  on vihreimmillimmään!

Olen saanut laitettua kauneimmat kesäkukat ever - niistä kuvia sitten joskus kun on terassikin valmis (kestää kyllä...). Parin vuoden aikana olen oppinut, mikä kukka viihtyy missäkin. Talon toinen puoli kun on pelkkää auringonpaistetta aamusta iltaan, eihän siellä mikä tahansa kukka kauaa kituuta...

Olen jotenkin jumissa tän mun henkireijän (=tää blogi) kanssa. Missään nimessä en lopeta, mutta antakee armoo, jos nämä tulee vähän maltillisemmin nämä postaukset!


6 kommenttia:

 1. Ihana tuo alin kuva, aivan mahtava! <3 Näin kesällähän voi ottaa vähän etäisyyttä bloggailusta ja kuljeskella luonnonhelmassa. Mitään kivaa ei kannata väkisin tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You dear Sini!
   Tuo on itseasiassa lapsen ottama kuva Dorasta, kun se maanantain ukkonen oli päättynyt. Olen yllättynyt murusta - hän kun kuvaa hienosti!

   Poista
 2. Ihanaa, että kesä tuli! Hienon kuvan on teidän neitokainen napannut :)
  Ja olen sitä mieltä, että ei se ole niin justiinsa tämän blogitouhun kanssa. Välillä on hyvä hengähtää jos kerran siltä tuntuu. Pääasia, että homma pysyy mieleisenä ja menee niillä fiiliksillä, kun parhaalta tuntuu. Täällä kanssa oltu jumissa blogin kanssa, mutta en halua ottaa asiasta paineita. Vanhana "kehäkettubloggarina" olen huomannut, että kyllä sitä juttua taas alkaa sitten sopivan ajan päästä tulemaan :) Mahtavaa kesää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin Pizzicato! Tämä on kuitenkin niin rakas ja tärkeä "harrastus" ettei auta ottaa paineita :) Välillä tulee mietittyä, että junnaako aiheet tms. mutta kun tätä on jo sen 5 vuotta tehnyt, niin toki ne välillä junnaakin :D
   Aurinkoa sinne myös, let´s keep in touch!

   Poista
 3. Samat fiilikset blogin kanssa - silloin, kun ehdit ja huvittaa :) Tuo kuva Dorasta on upea, kerrassaan upea! Tulee mieleen ottolapseni Kira (pointteri) tuosta ihanasta kuvasta. Nauttikaa kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna! Pointteri onkin hyvin samantyylinen koira kun seisoja - ihania molemmat!
   Juurikin näin, rennolla otteella ja hyvällä fiilingillä näiden blogiemme kanssa.
   Aurinkoa Norjaan!!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!