torstai 22. toukokuuta 2014

Mä joka päivä töitä teen....Pieni paketti lähti sulostuttamaan erään sukulaisen jalkoja. Malli on omasta päästä ja lankana Drpsin Alpaca. Ovat siis yösukat, puhtaasti "makuukäyttöön", kävellä näillä ei kovin tohdi kun ovat 100% luonnontuotetta. Jotkut ihmiset (mm. oma mies) muuten nukkuvat kesät talvet villasukat jalassa! Itse en pystyisi nukkumaan missään nimessä minkäänlaisten sukkien kanssa. Jotkut kuulemma nukkuvat alastikin (onneksi ei oma mies), en pystyisi kyllä siihenkään.

Noh, menipäs nyt aiheen viereen. Ja aiheesta kauas liippasi myös paketin mukana matkannut kortti! Löysin joskus vuosia sitten tehdyn pienen kortin Ruohosen veljeksistä enkä voinut vastustaa kiusausta, vaikka paketin saaja ei välttämättä koviempien fanien joukkoon lukeudukaan... Mutta siinä on kuulkaa musiikin ammattilaiset. Miettikää nyt, montako vuotta ovat kiertäneet pitkin Suomen danssipaikkoja - nostan kyllä hattua! 

Ja kyllä - kaiken takana on nainen. Ainakin näiden sukkien, kortin ja paketin :)2 kommenttia:

 1. Kivat yösukat. Itselläni on jalat pois peiton alta...en osaa nukkua muuten ja nukun kyllä alastikin. Illalla suihkun jälkeen laitan yöpaidan päälle, mutta ennen, kuin nukahdan riisun sen pois....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hienoa! Itse jotain rihmaa pidän yllä nukkuessanikin, mutta ehdottomasti nukun mielummin viileässä kun lämpimässä.
   Lämmintä viikonloppua :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!