keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Sisältä ja ulkoa, uusia juttuja!

Helteiset terkut!
Ollaan painettu terassihommia niska limassa - tai mies on painanut, minä olen ollut hanslankarina, muonittajana, juoman tarjoilijana. Välillä on käyty uimassa (ja uittamassa koiraa!) ja välillä on laitettu pöytää koreaksi vieraita varten. Oikein kesälomatouhuja siis!
Viikko sitten hain vihdoin 6 (vale)laskosverhoa ompelijalta ja tuli kyllä olkkariin ihan uutta ilmettä. Pellavaiset ja niin kauniit!
Jostain syystä kamera on nyt jäänyt taka-alalle ja nämä instagram kuvat valloittavat blogin...



Terassi on toden totta kokenut uudistumista. Tässä pieni teaser parin päivän takaa. Mies teki upean valolistan tuonne katonrajaan. Se tuikkii hämärissä kuin tähtitaivas! Tämän jälkeen on tapahtunut vielä vaikka mitä ja terdestä tulee todella kiva. Valoisa ja kaunis, suoraan kun tanskalaisesta merenrantatalosta.  

 Koiruudella on ollut tukalaa, kun missään ei oikein ole hyvä. Eteisen laatalla nukkuu usein ja sitten taas mennään uimaan... Se on pikkuiselle pallerolle parasta!

 Tänään kävi hyvä ystäväni, joka juhlisti synttäreitään taannoin. Ja mitä muuta minä lahjaksi antaisin kun kauniit villasukat kesäkuumalla (lankana Dropsin Fabel Print). Kävin muuten lankavarastoni läpi ja ihan suomeksi sanottuna, voi perkele. Niitä on PALJON. Kaksi isoa ja pitkälle edennyttä mummonneliöpeittoprojektiakin siellä odottelee aikaa parempaa.... Eihän sitä nyt erkkikään näillä helteillä kudo / virkkaa?!




14 kommenttia:

  1. Minä oon välillä myynyt mun lankoja kirpparilla pois ihan pilkkahintaan, kun niitä vaan pursuaa joka paikasta! :/ Ja joitain oon kyllä antanutkin eteenpäin tutuille, menevätpähän käyttöön - tai sitten heidän lankavaraston perukoille. :D Ja noita isoäidinneliöitä löytyy multakin vino pino, milloinkahan niistä saisi jotain konkreettisempaa tehtyä? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä neliöprojektiin :) sitä voi onneksi pistää aina vähän paussille!
      Olen sairaan rakastunut mun lankoihin, enkä missään nimessä pystyisi niitä myymään :D

      Poista
  2. Hvältä näyttää verhot :) Mukavia terden rakennustouhuja teille ! Tuo valolista on hyvä idea, täytyykin pistää harkintaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valolista on upea, suosittelen lämpimästi! Ihana illan pimentyessä ja sydäntalvella tuo hieman valoa pimeyteen...

      Poista
  3. Hienot sukat ja voi vitsi miten hieno terassi teille on tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo sukat oli kauniit, koska tuo lanka oli niin upea!! Hidasta kudottavaa 2,5 puikoilla, mutta it was worth it :)

      Poista
  4. Heinolta näyttää. Kyllä nyt on ollut eläimillä tukalaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) eläimillä ja ikäihmisillä on tukalaa, itselläkin tuskaista tehdä hommia pihalla... Mutta ei saa valittaa :D

      Poista
  5. Tosi tyylikkäät ja näyttävät verhot! Ja kivan rauhoittava maisema terassilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mä niin tykkään kans verhoista, ne on tyylikkäät!!!
      Me ollaan (toistaiseksi ainakin) niin rauhassa isolla pellolla :)

      Poista
  6. Ihania uusia juttuja teillä, eikä nuo 'vanhatkaan' hullummalta näytä ;) . Hienot sukat ystävällesi teit. Onneksi minullakin ystävät pitävät mut villasukissa, kun itse en saa aikaseksi tehdä sitä tahtia mitä kulutan :). Ihania terassikelejä teille. Kyllä noiden valojen loisteessa kelpaa. Piti ihan vilauttaa isännälle.. niin siis noita led-valoja !!! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun vilautti, jos isäntä vaikka innostuis :) ja kiitos kehuista! Itse käytän villasukkia tosi harvoin, mutta ystävät ja sukulaiset ovat onneksi suurkäyttäjiä!

      Poista
  7. Ihanat verhot! Malli on kiva mutta väristä tykkään erityisesti. Jotenkin tuntuu että verhot on (ainakin omassa päässä) valkoisia ja vaaleita. Tummemmat verhot tuo sopivaa jämäkkyyttä olohuoneen ilmeeseen. Taidanpa matkia kun päästään siihen pisteeseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin oli aluksi mielessä valkoiset, mutta mies sanoi että ei kun pellavan väriset on paremmat ja todelkakin näin on! Meillä on paljon eri luonnonvörejä, mutta sointuu kaikki hyvin yhteen. Suosittelen!!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!