maanantai 25. elokuuta 2014

Syksyn sukkia & satoa

Villasukkatehtaalta putkahti ulos parit parit. 
Mies on toivonut sukkia itselleen jo pidemmän aikaa, joten ehkä hänen vuoronsa oli nyt ihan oikeutettu (lankana Novitan Nalle).  Toivomuksessa oli saksanseisojan kuvalla varustetut lämmittimet, mutta tähän hätään en alkanut mitään uutta kuvioo suunnittelemaan. Tosin yhdessä villasukkaryhmässä oli tosi makeet "poronrykimäsukat", mitkä olisi ollut helposti muunneltavissa "hirvenrykimäsukiksi". Ja siinä siis ne porot teki ihan sitä maailman kauneinta keskenään. On kyllä pakko ottaa ne jossain vaiheessa puikoille!

Nämä naisten sukat ovat erittäin ihanat jalassa, mutta tuo väri / värjäys on jotenkin ihan hirveän levoton - en niin tykkää! Kerällä tämä Dropsin Fabel Print näytti paljon nätimmältä. 


Ja parastahan syksyssä on just tämä:

8 kommenttia:

 1. Mäkin just kaivelin sukkapuikot ja langat esiin ! Nallelanka on must paras sukkalanka ,ei tule sukista liian paksut ;) Onpa kaunis sienisaalis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Itsekin olen tykästynyt Nalleen, tulee kiva jälki ja siinä on kauniita sävyjä saatavilla. Ja todella - sukasta ei tule niin tönkkö!

   Poista
 2. Miten söpöset!
  Iloista viikkoa sulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Micu ja kivaa viikkoa myös sinulle :)

   Poista
 3. Oooh mikä saalis!
  Jostain syystä sukkahommat eivät vielä houkuttele ollenkaan vaan olenkin innostunut...tiskiräteistä. Aivotonta ja ihanaa puuhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen saalis tuli, miehen kopassa sama satsi :) en ole koskaan tehnyt tiskirättiä, vaikka monien tekeleitä olenkin ihastellut! Olen jämähtänyt näköjään sukkiin :D

   Poista
 4. Ihana sienisaalis! Minä en tunne sieniä juuri ollenkaan, joten en uskaltaudu metsään niitä hakemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään montaa tunne ja jos olen vähänkään epävarma,niin en ota :) valkoisen kärpässienen kyllä tunnen ja niitä on nyt paljon! Tulis varmaan noutaja heti jos sellaista puraisis :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!