tiistai 26. elokuuta 2014

Musta taivasTässä päivänä eräänä ajattelin, että nyt paukahtaa ja pahasti.
Viettelin vapaapäivää kotosalla hyvissä meiningeissä. Olin siinä siivoillut ja kudoin sukkaa soffalla kunnes terassilta alkoi kuulumaan kummaa kolinaa... Teltta (joka oli leikkimielessä pystytetty terassille pari päivää aiemmin) suhahti ikkunan ohi, otti tuulesta kimmokkeen (ei kuitenkaan osunut portsaria pohkeeneen) ja lensi komeassa kaaressa perunapeltoon. Perässä meni pinkki sateenvarjo (joka ilmeisesti oli ollut leikeissä mukana). Minä siinä sitten, että wtf täällä is happening ja avasin terassin oven hakeakseni karanneita kamoja, niin se ovihan meinasi mennä saranoiltaan ja jäädä kirjaimellisesti käteen.
Ihan siis niin järkky tuuli, se oli kun jostain vuosituhannenvaihteen tornado/hävitys/end of everything -maailmanloppuleffasta. Tukka hulmuten siinä sitten hain tavaraa pellosta ja katsoin ylös ja täytyy sanoa, etten ole eläessäni nähnyt sellaista taivasta! Kiireen vilkkaa kännykameraa hakemaan ja otin kuvat.  Yksinäinen talo keskellä peltoa, pienen nyppylän päällä, ei puunpuuta ympärille. Olishan tuo antenni nyt ainakin tossa niin houkuttimena!
 
Sitten se kuin ihmeen kaupalla meni ohi, jyrisi kolmostien toisella puolella, meillä vain satoi. Meni ohi yhtä nopeasti kun tulikin. Tais kyllä tulla pieni pissi housuun tuossa infernovaiheessa.

6 kommenttia:

 1. Hurjalta näyttä. On se aika mieletöntä, kun luonto näyttää voimansa, siinä sitä on ihminen pienuutensa alkulähteellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta , Piupau! Kuuhun osataan lentää ja tehdä jos jonkinmoista robottia, mutta luonnolle ei voi mitään... Ja niin sen tietysti kuuluu ollakin! Juuri aamulla radiossa oli juttua tulivuorenpurkauksista ja siitä, miten ihminen on voimaton niiden edessä...

   Poista
 2. No hui! On teillä ollut hurjat luonnonvoimien voimannäytöt. Onneks pilvet kävi vain näyttäytymässä, eikä osunut myrsky kohdalle. Olis kyllä muakin pelottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä jännän äärellä oltiin :) meillähän ei ole mitään ukkosenjohdatinta pirtissä.. Ei tullut raxavaiheessa mieleenkään kaivaa jotain kuparia maahan! No, toivottavasti ei rysähdä tulevaisuudessakaan!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!