maanantai 1. syyskuuta 2014

Pieniä iloja


 
Näin maanantaina ei yleensä paljoa naurata. Ei naurata nytkään - vaikka takana Helsingin reissu, jossa tuli naurettua taas koko rahalla. Ja valvottua. Se kun la-su "yön" vetää 4,5h unilla niin tässä menee about keskiviikkoon, ennen kun on taas hyvässä vedossa. But it was absolutely worth it!
 
Vein mennessäni kauniin kukkakimpun. Minusta on ihana viedä tuliaisena kauniita kukkia, niitä kun itse tulee harvemmin ostettua. Käyn nykyisin vain ja ainoastaan Lamminpään puutarhassa kukkakaupoilla ja lähden sieltä aina hyvin mielin! Siellä on upea valikoima valmiita kimppuja ja jos ei joku miellytä, niin siellä on paljon vaihtoehtoa, mistä sidotaan mieluisa kimppu. Tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan ihan tyytyväisen asiakkaan mielenilmaisu. Mikäli asut Tampereella / lähiseudulla, suosittelen ehdottomasti!
 
Tällä viikolla tapahtuu kyllä jotain fantastista. Saan uudet silmälasit - eikä tässä vielä kaikki: saan kahdet uudet rillit! En malta odottaa... Nythän ei ole oikein kuin muovisia vaihtoehtoja ja olisin halunnut sellaiset läpinäkyvät / tosi vaaleat (ammattitermein kristallin väriset). No eihän niitä siellä ollut, mistä rillini hankin - on kuulemma mennyt pari vuotta sitten muodista. Ai hitto kun oon aina aallonharjalla!!
 

Tämä oli muuten 600s postaus. Tässä postaaja vielä vanhat rillit päässä.
Kiitos teille kun olette siellä :) 

Hyvää viikkoa!
 
 

2 kommenttia:

 1. Sama juttu mulla. Menin ostamaan kerrankin itselleni takkia. Ajattelin semmosta maihari takkia pitää syksyn. Myyjä totes sen olevan niin lääst siison että lähdin pois tyhjin käsin. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin väärin :D
   tuollakin oli yksi malli, jonka väenväkisin olisin ostanut (tätä kristallin väristä siis), mutta optikko piti pintansa ja jankutti, että malli on mulle liian kapea (ts. pää oli sitten vissiin liian leveä) eikä kertakaikkiaan suostunut mulle niitä myymään! No otin sitten toiseksvaaleammat ja ne on kyllä rehellisesti sanottuna aikas tummat!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!