lauantai 6. syyskuuta 2014

Second Hand vierasvuode

Vierashuoneen pikkusänky on pedattu seuraavaa yöpyjää varten 100% kirppiskamoilla.
Eilisellä ex tempore -kirppukeikalla Parkanoon löytyi tämä H&M:n veikeä koristetyyny eurolla. Samasta paikasta löytyi tuo vihreä jr koon lakana 5 eurolla. Hauska sattuma sinänsä, sillä edellisenä iltana olin lukenut lapselle tuon Tove Janssonin "Kuinkas sitten kävikään" sadun. Siinä hauskin kohta oli kun Hemuli imuroi muumipeikon ja niinhän se oli lakanassakin... Aikoinaan olen löytänyt 20 sentillä tuon vaaleanpunaisen Muumi -tyynyliinan sekä 14 eurolla nuo Pentikin höyhentyynyt päällisineen (postaus löytyy täältä). Tuon vaaleanpunaisen päiväpeiton olen myös ostanut kirppikseltä - tosin en ole postannut siitä, joten hintaa ei voi tarkistaa, mutta alta kympin on kumminkin ollut.
Sänkykin on erittäin second hand - isäni isovanhempien sänkyparista toinen (niistä on esittelyä täällä).






4 kommenttia:

  1. Suloinen sänky!
    Tuo kirja on minunkin lempparini ja sitä olen lukenut paljon omille pojille ja luokassakin. En tiennyt että sen kuvitus löytyy pussilakanoistakin. Semmoiset pussilakanat passaisi kyllä mullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :)
      Luulen, että noita pussilakanoita saa aikuistenkin koossa :) mitähän mies sanois kun ilmoittaisit, että tällääsissä nukumma nyt :D

      Poista
  2. Ihana sänky. Tuossa kelpaa heittää päikkärit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Micu! Pientä köllijää odotellessa :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!