maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulutoivotus ja lahjasukatPukinkonttiin valmistui just in time villasukat neljälle sisarukselle ja heidän äidilleen (serkkuni perhe) Mua nauratti näitä pakatessani, että muksuna ne iänikuiset villasukat oli ne viimeiset, mitä toivottiin ja ne lempattiin kovempien ja kolisempien pakettien tieltä samantein :) Toki sen ymmärrän, että näillekin voi käydä niin, mutta tiedän heidän äitinsä arvostavan kovastikin sukkia ja ne olivat oikein toiveena... Ja kyllä nämä kovaan käyttöön tulevat varmasti ja se on (kuten aina sanon!) tekijälle paras palkka. 

*******
Tämä onkin nyt vimppa postaukseni ennen joulua ja toivottelenkin hyvää joulua kaikille teille, ketä sitten olettekin! Osa ilahduttaa kommenteilla ja tiedän lukijapalkista ketä tätä ehkä lukee (muutama uusikin lukija lähipäivinä - tervetuloa lämpimästi!!), ystävänikin kommentoivat näitä juttuja livenä, mutta aina joskus kuulen jonkun tutun tutun lukevan tätä myös ja se tuntuu aina niin kivalta kuulla! Tämä blogistania on siitä ihana paikka, että täällä otetaan jokainen juhla ja pyhä niin tosissaan ja kaikista vuodenajoista löytyy aina bloggareilla kaikkea kivaa - joulu on yksi niistä suosituimmista! Ihanissa blogeissa taas lähipäivinä ihaillut kaikkea kaunista.

KAIKKEA HYVÄÄ JOULUUNNE!


8 kommenttia:

 1. Upeita sukkia taas! Ja aivan ihanaa ja tunnerikasta joulua myös sinulle sekä perheellesi <3 Mahtaakohan lakeudet kutsua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Kipa sinulle ja perheelle <3
   Kyllähän ne lakeudet kutsuu, mutta vasta joulun jälkeen :)
   Voi hyvin!

   Poista
 2. Kiitos Nipsu ja kuin myös teille, oikein hyvää joulua! Ihania sukkia olet ahkeroinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pizzicato! Nyt alkaa kyllä puikot hyytymään ja muija siinä sivussa :D
   Rauhaisaa oloa!

   Poista
 3. Ihanata ja onnellista uutta vuotta! :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!