tiistai 20. tammikuuta 2015

KummallistaOlen tippunut kelkasta, en tiedä, mikä on SWÄGÄ (kirjoitetaanko se noin?).  Olen ihmetellyt tässä viime päivinä, miten voi olla mahdollista, että 40 on lähempänä kuin 30? En osaa luontevasti ottaa selfietä, aina on vähän tyhmä ja nolo olo itseäni kuvatessa... (kuolisin, jos joutuisin käyttämään selfiekeppiä, käyttääkö niitä joku oikeasti ihan tosissaan?). Olin tänään spinningissä niin onnellinen kun kaiken sen jumputuksen jälkeen tuli Popedaa (Love You Pate!). Toisaalta jokin aika sitten lähdin samaisessa jumppasalissa suorastaan lentoon, kun viimeisenä biisinä tuli Scooterin How Much is the Fish. Olo on jotenkin hirveen nostalginen koko ajan... Missään nimessä minua ei kiinnosta notkua kylillä ja kuppiloissa, aikoinani olen kyllä Amarillossa hillunut ihan liian kanssa, kotona on mukavaa. Lapseni menee ensi syksynä kouluun, juurihan se oli ihan pienenpieni palleroinen, joka söi tissiä. Nyt mun kännykän kamera on täynnä hänen selfiekuviaan. Nyt pitäisi nauttia tästä hetkestä, ei muistella menneitä ja tuskailla tulevaa....

En osaa edes muuttaa tämän blogin ulkoasua, löysin jonkun vanhan kuvantekeleen, jonka laitan tähän tekstiin kuvaksi, muistan hyvin sen hetken kun tätä kuvasin, ruusut olivat täydelliset. Tämä blogi on ollut jo samanlaisessa formussa vissiin 5 vuotta... Yrittäkee kestää - ei tämä muuksi muutu. 


4 kommenttia:

 1. Kuuntelin uudenvuodenaattona konserttia Treelta, jossa joku suomiräppäri räppäs suomeks, mutta mä en ymmärtänyt siitä sanaakaan! Jouduin googlettaan, mitä tarkottaa SWAG, kun en tajunnu, mitä kaikkien pipoissa lukee. Eikä mulla oo ees whatsappia. Oon vaan niin vanha! Ja hei munki blogi tulee kohta 5 vuotta ja samoja juttuja jauhan :) Vähän vanhaks on kai tultu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se kirjoitetaan noin :D :D
   Mut hei mulla on whatsup ja se on pirun kätsy! Suosittelen, että asennat sen asap :)

   Poista
 2. Firenzessä kaikki katukaupustelijat myivät selfiekeppejä ja kauppa kävi. Nuoret käyttävät niitä ahkerasti ja luonnollisesti ;) Itse olen niin dinosaurus, että jopa puhelin on supertekninen vekotin. Nuoriso täällä kotona pauhaa tyhmyydestäni ja saan välillä sellaista opetusta, että pois alta. Minäkin pakenen välillä 80-luvun musiikin pariin - ne olivat aikoja ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dinosaurus :D
   Eläköön edistys, katsotaan vaan niin heilun täällä kohta sellaisen kepin kanssa! Onneksi sinulla on opettajia kuitenkin, jos kymmenestä opista pari menis perille niin pärjäät jo loistavasti :) Kevätpäiviä (kai siellä jo ihan erilailla kevät on) Norjaan!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!