lauantai 17. tammikuuta 2015

Ihaninta ikinä!


Harvoin odotan postilähetystä niin kuin tätä! Se tulikin onneksi nopeasti, tilasin lakanat keskiviikkona ja perjantaina ehdin vielä ennen postin sulkemista ne hakemaan. Ja voi vitsit kun tykkään! 
Ystävän kanssa juuri puhuttiin, että kuinka usein vaihdetaan lakanoita. Hän oli sanonut miehelleen, että N varmasti vaihtaa joka viikko. No en ihan, mutta kyllä vähintään kahden viikon välein vaihdan. Se on ihanaa arjen luksusta päästä uusiin petivaatteisiin. Ja lisäksi meillä nukkuu koira tuolla samassa pedissä... Tai se menee kyllä iltaisin omaan sänkyynsä, mutta aina kun aamuyöllä herään, se on hiipinyt mun jalkoihin. Enhän minä sitä siitä tohdi poiskaan häätää... Joku varmaan kauhistelee sitä, mutta kaikki tyylillään :)  Ja kun silmä vältti...8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Mulla ei ole koskaan ollut näin kivoja lakanoita, vaikka paljon on upeita yksilöitä kaapissa :D

   Poista
 2. Hienot on!
  Meillä tykätään Marimekon lakanoista. Puuvillalla ja puuvillalla nyt vaan on eroa…
  Sit on yhdet isännän lapsuusajan Finlaysonin lakanat (joiden jalkapalloilijakuviointi ei mua oikein nappaa) jotka on ihan äärettömän ihanan tuntuset. Ja Luhdalta on löytyny kans yhdet.
  Kaikki halpikset on päätyny kiertoon, kun ne nyt vaan tuntuu jopa miehen iholle erilaiselta :D

  Ja mä muuten juuri mietin, että kuinkahan usein ihmiset vaihtaa lakanoitaan.
  Mä vaihdan meidän sänkyyn kun Juha lähtee Serbiaan ja Joni muuttaa mun viereen ja sit taas kun Juha tulee kotiin. Eli väliä on 7-14 päivää vähän Juhan aikatauluista riippuen.
  Puhtaat lakanat on arjen luksusta! Ja meillä nukkuu kissat sängyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JennI! Juurikin näin, mut nää MM lakanat on vaan niin turkasen arvokkaita alessakin, että kirveltä... Mulla on tosiaan myös ikivanhoja Finlaysoneita (upea kunto edelleen, mutta kuosi hieman ysäri :) ) ja lisäksi Annolla on ollut laadukkaat halpislakanat.
   Kiva kuulla, että muillakin eläimet samassa pedissä :) Sama juttu täällä, vaihtoväli 10-14 päivää!

   Poista
 3. Ihana tuo "olisin onnellinen jos jättäisit kommentin käynnistäsi" minähän jätän ja ilomielin. Tulin ja ilokseni jäin ja kyllä on maailman ihanimmat lakanat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, kun olet täällä ja jätit kommenttia :) !
   Nämä on kyllä jotain niin herkkua ettei ole tosikaan... Olen nukkunut NIIN HYVIN :) Sen on pakko johtua näistä!

   Poista
 4. Uusi lukija täällä sanoo, että on kyllä tosi tosi kivat lakanat! Marimekoksi en olisi uskonut, Vallilaa olisin ennemminkin veikannut. Mutta haaveeksi jää minulta, Marimekon hinnoilla...

  VastaaPoista
 5. Ja unohtui sanoa, että koira on aivan ihana. Meillä kans koira tykkää puhtaista lakanoista. Sillä on ilmeisesti metrimitta jemmassa, koska osaa asettua niin keskelle sänkyä kuin olla ja voi. On myös tuollainen hiipijäluonne, ja minä en myöskään tohdi ajaa yöllä sängystä pois :D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!