torstai 29. tammikuuta 2015

Lahjalaatikoita namiväreissä


Joulun jälkeen lahja- ja säilytyslaatikkovarastoni oli aika finaalissa. Kokemuksesta tiedän, että sitten kun näitä tarvitaan niin ei ikinä ole oikean väristä tai muotoista. Alkuvuoden aikana olen päällytstänyt vähän erikokoisia ja -kuosisia laatikoita, jotta niitä sitten olisi kun tarve iskee. 
Blogini yksittäinen suosituin haku on "ohje laatikon päällystämiseen" ja jos sille on tarvetta niin pieni DIY löytyy täältä. Fantsua, jos ohjeestani on ollut apua!8 kommenttia:

 1. Ekan kuvan kolme alinta laatikkoa olis ihan meille passelit <3. Hienoja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kipa! Jos asuttais lähekkäin, järkkäisin sulle heti laatikkokirppiksen :D

   Poista
 2. Oo mitä herkkuja, tykkään kaikista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitso Tiia! Mulla on niin hirveästi noita ihania namipapereita jemmassa, että niistä sais vaikka 20 tälläistä pinoa :) Pieni fiksaatio päällystyspapruihin ilmeisesti :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Oma suosikkini on tuo aquapohjainen, jossa pinkkiä lintusta ja kuviota :)

   Poista
 4. Sä oot kyllä käsittämättömän haka laatikoiden päällystämisessä!
  Mutta pakko palata vielä tuohon aikaisempaan postaukseen, kun lueskelin nyt vasta niitä reissusta palattuani. Siis voi tätä lyhenteiden ihmeellistä maailmaa... Mun 12v. tyttö osti syksyllä pipon Glitteristä, jossa on teksti YOLO. Mä kysyin, et onko toi joku bändi? Heh, pikkusen oon saanut kuulla siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos riihelmi :) Kun niitä tekee tarpeeksi paljon, siihen tulee kyllä rutiini!
   Ja haha, YOLO :D Hämärästi kello soi, että olen tuollaisen joskus kuullut, mutta ei ole kyllä mitään iskemää sanan tarkoituksesta?? Ihan selkeeltä bändin nimeltä kyllä kuulostaa! Mun pieni kuuskesäinen on ihanan viaton vielä näissä asioissa <3 Voin vielä (hetken) päteä näissä asioissa :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!