sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Tekokukkia


Kaappeja siivotessani löysin mun vanhat tekoruusut (on muuten aivan fantsua löytää kivaa tavaraa, jonka olemassaoloa ei todellakaan ole muistanut!). Persikan ja valkoisen väriset kukkaset pääsivät shampanjacooleriin ja aitiopaikalle eteiseen vieraita vastaanottamaan. Hetken mielessäni kävi ajatus, että onko tää nyt kornia vai ei, mutta tulin siihen tulemaan, että missään nimessä ei ja ruusut saivat jäädä.
Tajusin myös, että onhan minulla tekokukkia muitakin. Vessassa on tuo kaunis asetelma ja myös yläkerran aulassa tuo ikivihreä orkidea (jota monet muuten äkkiseltään luulevat aidoksi!). 
Entinen naapurini piti kesäisin ulkona muovisia (ruukku)ruusuja kahdella ikkunalaudallaan (pitkässä pajukorissa) ja ne olivat aina niin nätit eikä todellakaan heti nähnyt, että plastiikkiahan ne. Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat Hanne ja Tiia K. !

Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja voimia uuteen viikkoon!

4 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti, on ilo olla täällä. Nykyään tekokukat niin kauniita, että pitäisi itsekin ostaa. Ja saisi blogikuviinkin talvella hieman pilkettä.

  Iloista viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Tiia :)
   Tekokukkia on todellakin nykyisin paljon upeita, ainoa miinus on, että ne ovat aikas tyyriitä! Tosin onhan niistä sitten iloa "ikuisiksi ajoiksi" ja välillä voi laittaa kaappiin jemmaan tai vaihtaa huonetta ja ruukkua :)

   Poista
 2. Sia:lla on kyllä upeita tekokukkia, aivan oikean näköisiä - maksavat toki enemmän. Nuo sinun kukkasi ovat suloisia! Aidot kukkaset tulevat kyllä kalliiksi nekin, kun eiväthän ne kauniina kauan pysy, vaikka kaikkien sääntöjen mukaan niitä yrittääkin hoitaa. Tekokukka on vuosien ilo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SIA:n kukat on NIIN KAUNIITA! Aina kuitenkin kitsastelen hintalapun kanssa vaikka totuushan on, että ne ovat ikuisia! Mutta kyllä kunnon aito kukkapuska piristää myös mieltä... Pitäisiköhän hankkia viikonlopuksi, jos se vaikka karkoittaisi tämän kamalan flunssan!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!