keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Before Påsk

 
Tässä kuvassa kauhistellaan, mitä ihmettä tuolla ulkona tapahtuu kun lunta tupruaa kuin tammikuussa ikään! Meillähän oli ajat sitten sulanut kaikki ja hyvä, ettei narsissi puskenut penkasta. No, kai tälläinen pikkuinen takatalvi aina kuuluu asiaan... Mutta mitä pidemmin se tietysti loppuu, sen parempi :)
 
Pääsiäinenkin tässä ihan kohtsilleen olisi alkamassa. Suuria suunnitelmia ei ole (koska alkuperäinen reissu peruunutui). Olemme vuokranneet paljun koko pääsiäiseksi. Tarkoitus olisi sellainen jossain vaiheessa itselle hankkia ja haluamme nyt vähän testata, että viihtyykö siellä lainkaan, vai onko ihan turha vehjes (ovat kuintenkin kohtuu hintavia hankintoja!).
 
Kaikenlaista pikku kässääkin on valmistunut, kivoja kirppulöytöjäkin olisi esitellä, jotenkin en saa vain nyt mistään kunnolla otetta! Mutta kyllä se täältä vielä löytyy, don´t worry :)
 
Laitan vielä pikkuisen kyselyn tuohon sivupalkkiin, olisi kiva tietää, mitä haluatte lukea tästä blogista! Täällä on nimittäin viime viikkoina huiku käynyt tuulikaapissa, porukkaa lähtenyt ja uutta tullut tilalle :)
 
HAVE A GREAT EASTER !
 


4 kommenttia:

 1. Itsellä myös tuntuu jotenkin takkuamiselta asioiden eteneminen vaikka kaikkea kivaa tekemistä riittääkin, mut ehkä saapuva kevät ja kesäaurinko antaa sit lisä energiaa :) Iloista pääsisäistä sinullekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se into sieltä taas tulee, I believe :) Kevätaurinko tekisi TERÄÄ, mutta nyt on kuin lonkerolasissa eläisi :D
   Hyvää pääsiäistä Riitta!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Huh - kiitos!! Ollaan kyllä lilluttu :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!