keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Vapputoivotus!


Hello Everybody!


Tulin toivottamaan hyvät vaput!

Meillä se menee perinteisesti, pallo- ja pullokaupassa käyty ja molemmat lupaavat samaa. Hyvää ruokaa ostettu kaappi täyteen ja huomenna tänne muuttaa pariksi päiväksi ihana ystäväpariskunta, heidän tyttärensä ja kaksi karkeakarvaista mäyräkoiraa :) Meillä on perinteinen setti ja samat hauskat ihmiset (ja koirat) aina uudetvuodet ja vaput. Kiva juhlia, kun on tuttua porukkaa, joiden kanssa lasten- koirien- ja aikuisten ruokinnat toimivat kuin omalla porukalla, kaikki viihtyvät ja kaikki ovat aivan katki parin päivän excursionin jälkeen :D

Omista lapsuudenvapuistani muistan sen, että vietimme ne aina Helsingin Kruunuhaassa. Siellä asui ystäväperheemme ja sinne kokoonnuttiin, lapset ja aikuiset - kaikki viihtyivät, vaikka oltiin aikas ytimessä. Omalle lapselle ei ole kaupunkivappuja tullut tarjottua, mutta menee se täällä maaseudullakin (vielä) :) 

18-28 vuotiaana vietinkin sitten jokaisen vapun huuruisissa hurlumhei -meiningeissä Tampereen keskustassa. Oli sekin kyllä hauskaa ja niillä muistoilla on erityinen paikka sydämmessäni. Ja tämä huomenna tänne rantautuva rouvashenkilö (nykyisin) Pirkkalasta, oli erittäin olennainen osa näitä vappuja!

Koska olen toukokuun lapsi, vapulla on ollut minulle aina spesiaalipaikka sydämessä ja vuoden "pakkojuhlista" rakastan sitä ehkä eniten!


Viettäkäähän kukin tahoillanne hyvät vaput, 
tyylillä mikä tuntuu omalta! 
Iloitaan alkavasta kesästä ja 
kaikki meillä on vielä taas edessä, eiks jee!!8 kommenttia:

 1. Railakasta vappua sinne residenssiin, suunnitelmat kuulostavat hyviltä! Täällä toivutaan vatsataudista, meno ei siis tule olemaan kovinkaan vauhdikasta, mutta pääasia että nyt jo parempaan suuntaan mennään. ...paitsi että ulkona sataa just lunta, pyryttänyt sellaiset 5 cm illan aikana. Perus vappusää.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, alapeukku vatsataudille! Ja lumisateelle... Täällä tuli eilen myös räntää, mutta nyt näyttää positiiviselle - harmaata on, mutta mitään ei sada :D
   Hausaa vappua myös sinne! Ollaan muuten taas kohtapuoliin tulossa sinne teidänsuuntaan SPA-hommiin :)

   Poista
 2. Hauskaa vappua! Minä vietän vappuni töissä, mutta pitäkää te hauskaa oikein kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän jonkun pieniä vappubeibsejä maailmaan saattaa (jos olen oikein ammattisi ymmärtänyt :) ) TYÖNILOA PIUPAU :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Toivottavasti sinunkin vappusi oli kiva :)

   Poista
 4. Enpä ole blogeja ehtinyt viime viikolla lukemaan, mutta hyvää toukokuuta sinulle Nipsu! Hauska vappujuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa toukokuuta myös Norjaan! Siellä jo niin kesäistä :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!