keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Vapun jälkeen...

Chateau Celébration on palannut vapun jälkeiseen elämään! Vapusta tosin on mukavat muistot; kaikki pallot vielä väkevästi ilmassa ja tuliaisina saatu ihana ruusu ilahduttaa väsynyttä emäntää! Olen tämän kaiken keskellä saanut uuden puhelimen, missä pitäisi olla entistä parempi kamera. Eipä tuo yllä oleva nyt ihan siltä näytä, mutta jatketaan reenausta.
 
Reenausta olisi tarkoitus jatkaa myös ihan sitä todella fyysistä. Mies hommasi itselleen tälläisen aktiivisuusmittarin, mikä mittaa sitten ihan kaiken ja kertoo ukolle, koska on syytä lähteä liikkeelle. Aikamoinen härveli!  Eilen löysin uuden lenkkireitin ja uskaltauduin oikein pikku metsäpätkälle. Ihan metsän siimeksessä mentiin vain alle kilsa, mutta silti näin ja kuulin ihan varmasti kahdessa paikassa karhun. Onneksi minulla on Dora mukana ja olen aika varma, että sen käyttäytyminen muuttuu, jos siellä todella olisi joku peto. Se on mun turvatutka.
 
 
Oli meillä vappuna synttäritkin.
Ihana vappuvieras täytti komiat kolme vuotta
*töttöröö-fanfaaria*
 
 

2 kommenttia:

 1. Kauhunsekaisin tuntein odotan josko mullekin pätkähtää tuollainen aktiivisuusranneke äitienpäivänä... entisenä aktiivina olisi lähinnä masentavaa tietää kuinka epä-aktiivi nykyään onkaan!
  Onnea suloiselle päivänsankarille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeastaan tosi hyvä! Jos siihen oikein paneutuu niin se mittaa ihan mitä vain :D uskomattomat grafiikat tekee esim pyörälenkeistä. Toivottavasti saat :) hyvää äitienpäivää supermamalle näin ennakkoon :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!