maanantai 8. kesäkuuta 2015

Diary

 
 
Taannoin vaatehuonetta läpikäydessäni törmäsin mun vanhaan diaryn... Päiväkirja on 90 -luvun puolivälistä, olen ollut n. 14-15 vuotias tuohon aikaan. Olen tunnollisesti liimannut sinne kaikki leffaliput, tunnilla vaihdetut pikku lappuset ja muut tärkeät muistot. Oikea aarteiden aarre on ollut valokuva jostain ihastuksen kohteesta - tuohon aikaan kun valokuvat olivat hieman harvinaisempia kuin nykyään... En pystynyt lukemaan kuin rivin sieltä ja toisen täältä. Täytyy ottaa tämä joskus oikein rauhassa luettavaksi ja tutustua hetkeksi ripari-ikäiseen Nipsuun.
 
 
Jos pystyn. 

 

4 kommenttia:

 1. Voi, itsekin kävin tuossa taannoin läpi varastoja ja nauroin vatsa kippurassa vanhoille päiväkirjamerkinnöille. Ihan kaikkea en raaskinut vielä lukea. Ajan kanssa sitten... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräs ystävä kommentoi minulle , että vuoron perään nauroi vedet silmissä ja toisella hetkellä porasi silmät päästään :) en tiedä, mutta jos tämän oikein antaumuksella lukisin, voisi käydä samoin! Vielä laitoin kirjan jemmaan odottamaan uskallusta!

   Poista
 2. Niin hauskaa lukea vanhoja diary-merkintöjä :) Itselläni on tallella kaksi -yläaste-ajoilta ja kyllä ne nauramaan saavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti! Paljon tulee varmaan sellaisia muistoja mieleen, jotka ovat jo johonkin unohtuneet... Pakkasin kirjan tosin taas kaappiin :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!