keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

TerassityömaaTerkut työmaalta! Täällä terassihomma notkahtelee eteenpäin joka päivä (kuva on eilisillalta kun lopeteltiin duunia!). Olemme tehneet tuollaisen kivetyksen kiertämään talon sivuja ja takaosaa. Kivet ovat olleet tontillamme jo pari vuotta, niitä ostettiin aikoinaan kärryllinen erinäisiä projekteja varten. Kovin on eri kokoista, mutta se ei meitä haittaa - on kivan eläväisen näköinen! Nurtsi loppui ennen tuohon, mihin asti se nytkin kasvaa ja olemme "jatkaneet" sitä tuohon kivetykseen asti. Kun nyt lähtis, jotenkin hirveän nihkeää kasvua!
 
Mutta itse terasssiin, sehän meillä on (lattia) ollut valmiina jo kolme vuotta (muutosta lähtien). Viime kesänä teimme terassin katon, nuo pylväät sekä  tuon laajennusosan (n. 35 m2) tuonne talon toiselle sivulle. Sitten loppuikin aika (yllättävän suuritöistä hommaa, vaikkei siltä näytä tuossa!) ja tietysti rahat (jumankekka puu ja lauta MAKSAA!).
 
No nyt sitten olemme aloittaneet tuota aidoitusta, vitsit ollaan ihan tulessa molemmat, koska siitä tulee niin kaunis! Koko terassin olemus muuttuu (jotenkin isonee ?!) aidan myötä. Mies tekee aitaa ja minä tulen maalisudin kanssa perässä. Tuo on pohjamaalattua, mutta täytyy tietysti maalata vielä päälle. Samaan syssyyn pitää nyt tehdä nuo ikkunanpuitteet terassin ikkunoihin ja kulmalaudat kulmiin :) Ihme kun tälläisetkin jää tekemättä ja se ei edes liioin tälläistä järjestysintoilijaa haittaa ?!? Kaiken kukkuraksi tämä talo pitäisi nyt kesällä maalata kokonaan uudelleen, HUH!
 
Anyway, olen niin happy kun tää edistyy! Oikeissa töissä tosin menee päivät, mutta onneksi on niin valoisaa, että yhdeksään asti voi duunailla ihan kevyesti.

2 kommenttia:

  1. Se on just sitä. Että on ihan liekeissä kun alkaa tulla valmista tai valmiin näköistä. Upea terassi teillä on ja lisää upeutta tulossa.

    VastaaPoista
  2. Oikein hieno tulee! Meilläkin on monta odottavaa projektia joiden toivon kesän aikana käynnistyvän.
    Oikein hyvää työenergiaa sinne teille :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!