maanantai 3. elokuuta 2015

Kesäkukat 2015Kesäkukat tänä vuonna olivat varsin onnistuneet. Aika perinteisellä kaavalla mentiin, mutta mitä sitä hyväksi todettua (ja kaunista) on muuttamaan! Lumimarjaa, vaaleanpunaista ja valkoista pelargonia, ruusuliissaa ja globeliaa. Uutuutena oli tuo amppelissa oleva sininen (joku -kello, en muista mikä!). Paikka on paahteinen, mutta hyvin se on siinä viihtynyt!


Tämä lumimarja on tehnyt kasvussaan ennätyksen, tuossa on nimittäin vain yksi sellainen kukka ja vautsi vau, miten se on levinnyt tuossa!


Tässä taas vähän realismia. Kauniiden kukkien keskellä sytytysnestettä, grillilastuja ja  meidän raksaradio :) Ei ole ratsa kauneudella pilattu, mutta se on osoittanut toimivansa NIIN hyvin tuossa, että on saanut jäädä. Lisäksi päänvaivaa on aiheuttanut kaikki (hiili)grilliin tarvittavat härpäkkeet. Tuollaista lastua tarvitaan sekä myös sellainen järkyttävän iso (ja ruma) hiilipussi. Ensi kesäksi niille hankitaan kunnon (kaunis) loota, missä pidetään kaikki vastaavat härpäkkeet. 
1. Kodarin ovenpielessä on oikein rehottamaan alkanut globelia...
2. Tämä globelia roikkui kyllä seinässä, mutta maalauksen vuoksi kannatin tarvi irroittaa (4 viikkoa sitten) ja sen vuoksi asetin kukan "väliaikaisesti" tuohon... 
3. Autotallissa on ollut jo pari vuotta kaksi tälläistä vanhaa perunalootaa, nyt tein niistä kukille kivan alustan.
4. Äityli toi taannoin pari ruukkuruusua minulle ja laitoin ne sinkkiseen vatiin terassin pöytää komistamaan, lankaköynnos lähti "hieman" rehoittamaan...
5. Lumimarjat ovat todellakin viihtyneet tänä kesänä!


Ulko-oven molemmin puolin on ruusuliisaa. Toinen saa enemmän valoa ja sen kyllä kukinnassa huomaa :) Ruusuliisa on ollut minun suosikkini jo vuosikausia. Nämä olivat ostohetkellä ihan nupuillaan ja jotenkin kuvittelen, että olisi ollut enemmän vaalea roosa kuin aniliini tuo väri, mutta aika pinkki on. Ei se kuitenkaan haittaa, on aika pirtsakka!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!