maanantai 31. elokuuta 2015

Nuupahtanut kukka (ja muija)

 
 
Se olisi sitten elokuun loppupäivä päivä ja kesä vetelee viimeisiään. Syksy on aina ollut minulle mieluinen, joten en koe mitään varsinaista haikeutta sen vuoksi. Muutoin olo on kuin kuvani kukkasella (parhaat päivänsä nähnyt Hortensia). Työrintamalla selkesi; työt jatkuvat, mutta vakituinen työsuhde muuttuu määräaikaiseksi. Lisäksi taas uusi tiimi, uudet ihmiset, uudet työt... Blaah. No, täytyy tosin olla tyytyväinen, että on edes jotain ja joksikin aikaa. Nykyään kun lehtiä lukee, niin aina jossain on jokin YT-pommi.
 
 
TSEMPIT KAIKILLE!
 
 8 kommenttia:

 1. Voihan rähmä tuo työjuttu :( Tsemppiä uusiin kuvioihin kaikesta huolimatta! Toivotaan kauniita ja kuulaita syyspäiviä arkea ilahduttamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pizzicato! Olen saman talon sisällä vaintanut tasaisin väliajoin tiimiä, joten ei tämä ihan uutta ole,mutta pikkuhiljaa alkaa päästä kapasiteetti loppumaan. Isoin muutos on nyt tämä määräaikaisuus, kuitenkin vakkarityössä oltu jo yli 7 vuotta. En tiedä... Tää on niin tätä nykypäivänä. Voispa vaan kutoa päivät pitkät kotona ja käydä vähän lenkillä ja silti niin, että olis aika kivasti fyrkkendaalia :D

   Poista
 2. Mikään ei ole sen kauheampaa, kuin tuo YT-buumi...väkeä vähennettään joka paikasta. Onneksi sinulla vielä työt säilyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi Irmastiina :) Niin kamalaa luettavaa, joka päivä on joku firma, joka irtisanoo... Onneksi tosiaan on kuitenkin töitä, vaikke enää vakituista sopimusta. Ja kyllähän sitä vuoden aikana voi tapahtua taas vaikka ja mitä isossa firmassa.

   Poista
 3. Höh, onpas erikoinen veto muuttaa vakisopimus määräaikaiseksi! Tsemppiä uusiin tuuliin, siitä se lähtee ajan kanssa lutviutumaan vaikka nihkeetä alkuun varmasti onkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, mutta kai se antaa pelivaraa työnantajalle jatkossa... Mulla on näitä uusia tuulia ollut saman talon sisällä kahden vuoden välein, joten alkaa jo päässä piippaamaan! Vitsit kun keksisi, mitä sitä haluaisi "isona"... Kyllä tämä tästä!

   Poista
 4. Tsemppiä! Niin samoja ajatuksia ja polkuja on kuljettu täälläkin, enkä vieläkään tiedä mitä isona haluaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Marianna! Tuntuu olevan enempi sääntö kuin poikkeus, että jokaisen kohdalle tälläistä sattuu... No haaveillaan ja futsitaan, mikä olisi sitten se oma juttu :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!