perjantai 28. elokuuta 2015

Ekaluokkalaisen koulupöytä


Lapsen aloitettua koulutien, tuli aiheelliseksi hankkia koulupöytä. 
Päädyimme Ikean Hemnes -sarjan pöytään ja siihen lisäosasna ostettavaan hyllykköön. Samalla siivotessani "arkistoin" ison määrän "aarteita", kaikenlaista sälää oli tämäkin huone viime raivauksen jälkeen syönyt sisäänsä... Onneksi sain tehdä työtä rauhassa, jos lapselta olisi kysynyt, mitään ei olisi saanut  missään nimessä heittää pois... :) 
Lapsellisimmat kirjat ja lelut säilöin kirppispussiin, samoin pehmot - jätin vain ne rakkaimmat. Barbit ja Petshopit ovat nyt omissa laatikoissaan. Tuoli oli omasta takaa (huutokaupasta ostetut) ja muuten huoneen perusjutut mahtuivat entisille paikoilleen. 
Tuo vihreä räsymatto on muuten ollut yksi onnistuneimpia kirppisostoksiani, se on edelleen niin nätti! Lapsi tosin oli sitä mieltä, että matto pitäisi laittaa jo vaihtoon... Vielä sain pidettyä pääni :)

Muistin ottaa kuvat myös lähtötilanteesta....PS. On aina kiva, kun blogeissa vinkataan muihin (suosikki) blogeihin, näin olen löytänyt omalle listallenikin monta kivaa, uutta seurattavaa. Olen haltioituneena seurannut Lavian Annan touhuja, tämä viimeisinkin idea on kerrassaan SUPER!!

4 kommenttia:

 1. Oi miten hieno koulupöytä! Ja koko huone on suloinen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina :) Huone on ihana, mutta harmittavan harvoin tässä kunnossa.... :)

   Poista
 2. Kauniilta ja viihtyisältä näyttää, ihan koululaisen huoneelta. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Taina :) Ei ole lapsi vielä kertaakaan tehnyt läksyjään tuossa, mutta onhan se hyvä olla olemassa ;)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!