perjantai 7. elokuuta 2015

Saksanseisojan kesälomailua...


Dora se on pistänyt parastaan koko pitkän kesälomansa. On ollut uimista, metsähommia, tontin vartioimista ja paljon lepoakin... Lintukoiran aktiivikuukaudet ovat kohta alkamassa ja se on kun pistäis rahaa pankkiin, kun pikkusen välillä lepäileekin... Jos siltä kysyttäisiin, mikä on kesässä parasta, niin vastaus on epäilemättä uiminen. Se vetelee ihan itsekseenkin pikku lenkkiä järvessä / joessa, jos vain on mahdollisuus. Meidän murmeli <3EDIT.
Pakko laittaa tähän vielä nämä kuvat. Ylläolevaa kirjoittaessani Dora makasi soffalla ja rentoutui. Vaihtoi välillä vähän "kylkeä" ja jatkoi taas...


10 kommenttia:

 1. Ihana Dora!
  Tuo selällään makoilu on tuttu näky :) Linus makoilee juuri tuossa asennossa milloin missäkin ja valloittaa siis lähes koko sohvan, vaan kylläpä on nautinnollisen näköistä tuo koirien lepäily.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vois itsekin ottaa näin RELAX :)
   Koirat makailee kyllä ihme asennoissa...

   Poista
 2. Ihana!
  Mun blogissa on muuten arvonta käynnissä, jos halut käydä osallistumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu :) Käynkin heti kurkkaamassa!

   Poista
 3. Dora on todellinen muotovalio, mikä uuma! Harmi vain, että häntä on typistetty. Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raija :) Käytettiin sitä kansainvälisessä näyttelyssä vuosi sitten ja silloin sitä arvosteltiin, että on liian vinttikoiramainen seisoja... Se on aina ollut huono syömään ja ollaan jo kaikki kikat käytetty! Kotimaiset näyttelyhomamt tuon hännän vuoksi täytyykin unohtaa, muutoin käytännön hommissa tuo on osoittautunut todella toimivaksi tuo lyhkänen malli :)

   Poista
  2. Oho, eipä olisi uskonut, vinttikoiramainen, höh. Kunhan neito vanhenee, niin vielä alkaa syödä, liikaakin. Meidän sakemanni alkoi lihoa, kun tuli mäykky taloon, kateus pani syömään. Raija

   Poista
  3. Toivotaan! Toiveissa olisi toinen seisoja jossain välissä... Tosin meillä paljon koirakamuja yökylässä ja aina antaa toisten syödä omatkin ruokansa :( Toivotaan, että ikä tuo viisautta - myös ruokahalujen suhteen :)

   Poista
 4. Kuulumisia lueskelemassa. :)
  On toi teidän Dora vaan ihana! Ja neiti. :) Ja meininki muutennii.
  Leppoisaa elokuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina ja samoin sinne naapurikylään koko poppoolle :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!