maanantai 7. syyskuuta 2015

Valokuvauksesta...

Perjantaina kiertelin hieman kameran kanssa ja yritin ottaa sellaisia huolettomia, stailaamattomia randomräpsyjä, joita sitten voisi käyttää blogikirjoituksissa kun mitään varsinaista asiaa ei ole... Pieniä hetkiä arjessa, juuri niitä tykkään katsella muiden blogeissa.
 
No eihän siitä mitään tullut; a) en osaa kuvata b) tuolla mun pokkarikameralla ei nyt mitään järin ihmeellistä evidenssiä saa c) aina olisi pitänyt siirtää jotain kasaa tai suorastaan siivota. Päätin siis lopettaa koko touhun ja palata takaisin vaatimattomampaan tyyliini. Ihailen muiden upeita kuvia, mutta itsellä ei riitä mielenkiinto opettelemaan meidän järkkärin käyttöä (mikä sinänsä on sääli, koska blogin kuin blogin suola on kauniit kuvat!).
 
Tässä on kuitenkin muutama tuon perjantain photo shoot -sekoilusta:

Dortsu se katselee, kun pellolla naakat lentää. Pikkaritkin sillä hoikkeliinilla on päällä, kun alkoi juoksut :(  Kenkähyllyssä on vielä kaikki kesäkengät, enkä näköjään saa niitä aikaiseksi säilöä tuosta odottamaan uutta suvea. Sain äidiltäni tuon Tine K. merkkisen korikassin (rottinkikorin takana). Se on niin nätti, että pitäisi laittaa se paremmin esille! Rottinkikorin olen ostanut 2000 -luvun alussa Viipurista. Molemmat ovat täynnä ihme sälää...

 Toisella puolella killuu joulutähti, se on siihen viime syksynä ripustettu. Äärimmäisen kätevää - nyt sitä ei tarvi kaivaa mistään esille ja ripustella. Ja onhan se tosi kiva ollut  kesälläkin, tuollaisena valkoisena! Tuossa kulmassa oli ennen sellainen iso kasvi, joka vain kasvoi kasvamistaan ja möin sen naapurille. Siihen olisi tarkoitus hommata joku vähän isompi (ehkä rottinkinen?) tuoli. Nyt siinä saa olla tilapäisenä tuo paikalliselta nettikirpulta 5 eurolla ostettu puinen tuoli. Se on todella kaunis, mutta hieman liian pieni tuohon tilaan.
 
 
*******
 
 

 
Niin - ne mun eteerisen kauniit pikku räpsyt oli suurinpiirtein tätä luokkaa...:
 
 

4 kommenttia:

  1. Ai että, tää oli kyllä hauska! Ei kai niiden kuvien aina tarviis niin siloteltuja olla... voiskin taas pitkästä aikaa tehäkin sellasen arkirealismipläjäyksen... Ja nätti on eteinen ja korit ja kaikki! Kohta mäkin kaivelen paperitähdet jo esille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne tunnelmavalot on pian paikallaan! Hämärtyy jo mukavasti.. :) tuo tähti on tosiaan ollut kaunis ihan noinkin, taitaa jäädä ensi kesäksikin!

      Poista
  2. Meillä on myös ns. vuodenympäri-paperitähti paikoillaan :D
    Kuvaaminen ei aina oikein onnistu, mojo on hukassa tai muuten vaan tökkii vastaan. Huvittaa tuo koirakuva....jotenkin niin tuttu juttu :)
    Mä koetin eilen napsia sellaista asu-kuvaa peilin kautta, mutta lopputulos oli ihan järkky....matot vinossa, taka-alalla imuri ja kenkiä vinossa. Peilissäkin taisi olla joitakin roiskeita koiran jäljiltä, eli roskiin meni koko kuva ja peili tuli sen jälkeen pestyä! Arki on arkea ja stailaaminen ei aina innosta, mutta mitäpä tuosta.
    Tuo eka koirakuva on muuten ihana!
    Hyvää viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi joskus oikein laittaa sellaiset maailman epäonnistuneimmat kuvat tänne :D Missä kaikki on pielessä, sellainen virtuaalikeskari täydellisille (juuri siksi niin ihanille) blogeille :) Että "meillä näin"!
      Kiitos - samaa sinne, viikko onneksi jo puolessa ja TSEMPPIÄ niiden käsien kanssa :(

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!