lauantai 12. syyskuuta 2015

Marimekkoa koko rahalla!


Voi, minkä ihanan vinkin sain Materian Taju blogin Sarp:lta (käy kurkkaamassa kiva blogi, jos et ole siellä ennen vieraillut!) Sadan kortin (50 erilaista) setti Marimekon kuoseja. Valkkasin esille 10 mun suosikkikuosia ja -korttia (okei, tässä on 11, koska en voinut jättää yhtäkään tästä pois!). Satulaa ja Pieniä Kiviä minulla on pussilakanoina, Lumimarjaa tyynyliinoissa ja Ananasta ja Ruusupuuta pöytäliinoissa. Jonkin sortin hurahdus on tämäkin! Olisin kaivannut vielä suosikkejani Kauniita Kauriita, Tansua ja Kippistä, mutta kivat oli nämäkin. 
Miltei kaikki Marimekkojuttuni löytyvät täältä.



Korttisetti passaa oikein kivasti tuohon Marimekon *Kuvioissa* kirjaan. Ostin niitä(kin) alunperin kaksi, toisen ajattelin leikellä korteiksi ja askarteluun ja toisen säästää sitten itselleni. No empä ole raskinnut näitä saksia vaan hyllyssä ovat edelleen molemmat :) Toisen korttisetin ostin jo valmiiksi joulupukinkonttiin. Tilasin kortit Adlibriksestä ja yhden paketin hinta oli mielestäni varsin kohtuullinen: 17.90 eur! Postikulutkin olivat mukavan pyöreät nolla egeä.



6 kommenttia:

  1. Sitä on käyty meillä kylässä :).
    Kiitos ihanainen.
    Mukava katsoa sinun suosikit.
    Korttipakkaus on loistava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainahan mä käyn sulla kylässä!! Kiitos vielä vinkistä, tää oli niin upea juttu <3

      Poista
  2. Kiva setti! Yks ilta tässä etsiskelin Marimekolta meille keittiöön verhoja. Vielä jätin tilaamatta. Siirtolapuutarha, Lokki ja Jurmo ovat kärkipaikoilla tällähetkellä. Vaan on kyllä hintakin uutena, että aleja odotellessa ja kirpuilta etsien :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on ihan totta, että ei siinä halvalla pääse kun lähtee verhokankaita ostamaan... :( Kantsii hyödyntää myös MM Fb kirppua, siellä paljon kankaitakin liikkuu! Jurmo on ihana kuosi, tykkään siitä kaikissa väreissä! Ja Lokki tietty klassikko - sulle sopis varmasti se kelta-valkoinen Lokki!

      Poista
  3. Hieno setti -tykkään!
    Marimekko on <3 4ever!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on munkin mielestä! Tämä on siitä upea juttu, että kun paketissa on 2 kpl kutakin korttia, niin malttaa lähettää postitervehdyksen ja silti jää itselle jemmaan yksi kortti :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!