sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Iloiset sukat


Pikkusiskon bestis on ollut allapäin ja sisko toivoi hänelle jotain piristystä. Parisen viikkoa sitten hän soitti minulle ja pyysi, että jos voisin kutoa M:lle villasukat. Tämä ystävä pitää paljon villasukista ja edelliset ovat kuulemma jo aikas kulahtaneet... Tottakai suostuin, olenhan itsekin tuntenut kyseisen daamin ihan pikkutytöstä lähtien. Kyselin vähän väritoiveita ja M kuulemma tykkää keltaisesta. En millään löytänyt kivaa keltaista lankaa, kaikki keltasävyiset olivat liian okraa tai liian sinappia. Uskon , että hän olisi tykännyt sellaisesta auringonkeltaisesta (hirveän vähän on muuten keltsiä lankaa tarjolla?!). Niinpä menin niillä, mitä kaapista löytyi ja ainakin itse tykkään väreistä ihan hirmuisesti! Hiukan oli vain soveltamista ja pähkäilyä, koska sukkien saajan kengännro oli 41-42 ja hänellä on tuota säärtäkin varmaan pari metriä :) Itse kun olen ihan persjalkainen 36 kengännumerolla. Kuvassa sisko (hänkin pitkäsäärinen tapaus) on minulla mallina.




6 kommenttia:

  1. Ooo! Upeat sukat. Kyllä luulis näistä tykkäävän ❤ . Todella hienosti olet käyttänyt värejä. Palaan vielä näitä ihastelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä on oikeastaan mun lempivärit yhdistettynä :) Tykkään hirmusti tuosta turkoosista, se oli Novitan lankaa joskus, mutta enää sitä ei tehdä :(
      Palaa ihmeessä!

      Poista
  2. Onpa ihanat sukat! Värit on minunkin mieleen ♥ Ja kauniit myös nuo uudemman postauksesi sukat. Villasukat on lämmin ja kaunis lahja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pizzicato :) Nyt vielä fingers crossed, että saajakin pitää väreistä! No ei vais, eihän näistä voi olla tykkäämättä. Ja oli ihana tehdä ne raitasukat näiden jälkeen, ne kun oli vaan sitä yhtä ja samaa - väri vain vaihtui. Näissä tälläisissä saa olla aina niin tarkkana, että tulee identtiset. Mä teen kuviot ihan päästä, enkä yhtään kirjoita mitään ylös (ehkä kyllä pitäis...). On noissakin yksi vihre, mutten kerro missä kohtaa :)

      Poista
  3. Ihanat sukat! Ja totta puhut, sellaista ihanaa auringonkeltaista lankaa on vaikea löytää, sukkalangoista ainakin. Vikingin Ville-langoista löytyy nykyään mielestäni tarpeeksi kirkas keltainen, mutta toisaalta sukkalangaksi se on jo melko paksua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari :)
      Mikähän siinä keltaisessa on, ilmeisesti liikkuu sitten huonosti... Muistelen, että Novitalla olisi joskus ollut...? En ole kyllä kamalasti keltaisiin villasukkiin törmännyt. Mutta esim nyt kovin muodissa on väriyhdistelmä musta-valko-kelta, luulisi, että markkinavillet olisi sen tajunnut :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!