maanantai 28. joulukuuta 2015

Joululahjasukkia


Hieman joululahjasukkia tähän väliin :)

Naapuriin  menivät nämä yllä olevat. Lapseni on sielläKIN saanut olla hoidossa useasti kun tässä on ollut tätä hässäkkää, joten rouvalle kudoin lämpimät sukat kiitokseksi.  
Lankana valkoista ja tuollaista värjättyä seitsemää veljestä. 

***********

Alla olevat on taas kudottu systerin boyfriendille. Hän on kyllä jollut jo jonkin aikaa kuvioissa, mutta ei ole saanut vielä sukkia. Oli jo korkea aika! 
Nämä unohdin kuvata, ennen kuin menivät pakettiin ja laitoin siskolle tänään kainon pyynnön, että ottaisi vielä blogia varten kuvat. No, nämä sukat ovat ehtineet jo utomlands, eli Amsterdamista (lyhtyjen alta?) on tämä alla oleva kuva. Olivat kuulemma olleet erittäin mieluisat nämäkin!Koskaan ei ole ollut aika näin kortilla kutomisjuttujen kanssa (nimenomaan joululahjasukkien), joten jouduin hieman oikaisemaan parien sukkien kanssa... :) Niistä lissää seuraavassa postauksessa!


2 kommenttia:

  1. Ihania sukkia! Erityisesti nuo alemmat sukat mieleen. Äkkiä aika menee. Pian on jo uusi vuosi, ajatella! Hyvää tulevaa uutta vuotta ja paljon valoisia päiviä <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tiedän, että sinä raitojen ystävänä tykkäät etenkin noista alemmista :) Hyvää uutta vuotta sinullekin blogiystäväni !

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!