keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulutervehdys lukijoille


Joulutervehdys!

Itse olen ollut vielä tähän päivään asti töissäduunissa, mutta nyt alkoi ruhtinaallinen loma ja tarkoitus olisi palata kustannuspaikalle vasta ensi vuoden puolella. Fantastic!

Mieltä on painanut tämä keli. Oikeasti v*tuttaa kuin pientä oravaa, olen niin vihainen, mutten tiedä kenelle. Käytinkö teininä liikaa hiuslakkaa sekä Fii -merkkistä suihkedödöä ja tuhosin otsonikerroksen? Varasin hiihtoloman lappiin, jotta saisin edes hiukan varmaa talvea tälle vuodelle.. Mies ja lapsi kävivät tänään keräämässä suppiksia, onhan se kiva, että on oikein fressiä sientä joulupöytään.

Täällä blogin puolella on ollut hiljaiseloa, silti olen miettinyt teitä lukijoita sekä kanssabloggareita ja teidän touhuja kun olen seurannut postauksia. Toivonkin kaikille rauhaisaa joulua sekä rakkautta, terveyttä ja onnellisuutta vuodelle 2016. Päivätkin tästä alkavat vain pitenemään :)

rakkain terkuin,
Nipsu4 kommenttia:

  1. Iloista Joulua (kohta jo ohikin kai :) ). Hassua, että joulun aikaan voi löytää metsästä suppiloita. Hyvä mieheke sulla, kun löytää niitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ikinä ole kyllä vastaavaa käynyt... Kerran löysin itsenäisyyspäivänä, mutta siitä on monta vuotta. Ihanaa uuden vuoden vaihtumista sinne!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!