perjantai 1. huhtikuuta 2011

Modern Day Reino

Yksi päivä katselin kamerasta, että mitäs kuvia sinne on tullut kuvattua. Se kanssa kun heiluu koko ajan ja joka paikassa, ei aina itsekään muista, mitä sillä on kuvattu. No tällä kertaa sillä oli heilunut joku muukin! Nimittäin mies.
Hän lähti työreissuun maapallon toiselle puolelle ja oli ilmeisesti minun ilokseni tallentanut itsestään pari otosta kameraani, toinen oli naamakuva ja toinen tämä:Tämä on mun mielestä hieno!

Niimpä päätin tässä ikävissäni ja tämän kuvan inspiroimana kehua näitä nykypäivän Reinoja tai ainakin omaa Reinoani. Meillä kaikki on tasapuolista ja -arvoista. Teemme molemmat saman verran kotitöitä, viihdymme molemmat keittiössä, hoidamme lasta yhtä paljon, hän imuroi (useimmiten oma-aloitteisesti), hän tekee kiltisti kaikki ruuvaus-, korjaus-, renkaanvaihto-, fixaushommat. Olen oikeesti ihan avuton tälläisissä "miestä vaativissa hommissa" ja täytyy kyllä sanoa, että mies tekee lähestulkoon aina kaiken, mitä nyt keksin pyytää. Tottakai meilläkin kuuluu, että:

"sä et kyllä ikinä korjaa jälkiäs"
"eikö sun silmiin ota tää pöly täällä"
"nyt kyllä kiristät sen ruuvin"
"ne lehdet VOI viedä joskus sinne lehtikeräykseen"


(Ja ihan totuuden nimissä, en mäkään mikään itse täydellisyys ole.)


Tunnen lähipiirissäni ja tuttavapiirissäni monta ihanaa, puolisoilleen rakasta miestä.
Tätä blogia ei lue varmaan yksikään mies, mutta silti kiitos teille nykyajan Reinoille, olette ihania!

Ps. JOS oma mies nyt sattuu tämän postauksen lukemaan, musita Dupion-silkki vaimolle ja anopille (lime / turkoosi / pinkki tms) !!

2 kommenttia:

  1. Kyllä ne miehetkin osaa jos vain haluavat ;) Meillä mies on onneksi innostunut köökin puolella, sillä siivous ei tahdo luontua ainakaan ihan oma-aloitteisesti...Onneksi minä viihdyn paremmin imurin varressa kuin keittiössä. Mahtava torkkupeitto tuolla alempana tulossa, oikein karkki. nauratti kun luin tuota listaasi uuden kodin hankinnoista ja järjestelyistä, vähän sama meininki oli täälläkin, mutta nyt saa onneksi hetken hengähtää ennen muuttorutistusta.

    VastaaPoista
  2. joo kyllä niillä toi oma-aloitteisuus tuppaa olemaan pikkusen heikohkoa :) hengähdä nyt, se on sitte taas se muutto sellainenkin hulabaloo, että oksat pois. mä olen nyt selviämässä omastani (oli jo yli kk sitten). meillähän oli sellaiset rapeet 25 astetta pakkasta aamusta iltaan koko muuttoviikonloppu. ai että, se oli hianoo :D

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!