lauantai 2. huhtikuuta 2011

Pikku kirppis- ja lankapäivitys

Vietämme MiniPirkon kanssa tällä hetkellä aikaa etelä-Pohjanmaalla. Minä käytän tietysti tilannetta hyväkseni (lapsella monta vahtia) ja kipaisen nykyään aina Kauhajoelle kirpparikierrokselle. En muista, olenko ikinä sitä täällä julkisesti ihmetellyt, mutta kaupungin kokoon nähden täällä on mun mielestä aika minta kirpparia. Se on tosi hieno homma!
Se miten tämä paikallinen tarjonta eroaa esim. Tampereen tarjonnasta on selkeästi tämä: täältä ei löydä hyväkuntoisia lastenvaatteita, tai ei ainakaan läheskään samalla tavoin kun kotopuolessa. Vaatteet ovat ihan selkeästi useamman lapsen käytössä olleita, toisin kun isommassa kaupungissa, missä ihan selkeästi pistetään kuteet aiempaa herkemmin ja parempikuntoisena myyntiin. Ja siis sehän on pelkästään hyvä homma, että vaatetta kierrätetään sukulaisten ja ystävien kesken! Mutta huono mulle :D Enkä myöskään ole itselleni löytänyt ikinä täältä vaatetta, toisin kuin isompien kaupunkien kirppareilta.

MUTTA se mitä täältä löytää AINA, on ihanat, vanhat astiat, tekstiilit, purkit ja purnukat. Niissä hinta useimmiten kohdallaan, toki kyllä täälläkin ylilyöntejä näkee, mutta huomattavasti vähemmän kun Tampereella (Helsingistä puhumattakaan!). Lisäksi lasten lelut ovat ok hintaisia.

Tänään tosin satuin löytämään pari kivaa vaatejutskaa. Omalle tytölle pikkuinen Bakiton pinkki hame 2 euroa sekä pieni Benettonin valkoinen tikkitakki eurolla. Se on kokoa 74 ja ajattelin sitä eräälle pienelle Martta-tytölle. Tosin se näytti aikas pieneltä ja kohta 1v täyttävä Martta voi olla jo siihen liian iso. Martan äiti voipi mulle vaikka viestittää, että miten on :D
Lisäksi löytyi ihan uuden veroinen Barpapapa -kirja parilla eurolla sekä ihana Muumi-muistipeli (jossa oli kaikki paritkin koossa!) kolmella eurolla.


Tämän lisäksi löysin ihanaa puuvillakangasta pienen pakan. Pakka on noin 25cm leveä ja sitä on aikas pitkälti, en oo laskenut. Se maksoi kaksi euroa. Ihanat värit! Tästä vois ommella jotain kivaa. Sitten kun on aikaa!
Kirppareiden lisäksi käväisin Tapion kaupassa. Se on lankakauppa Päntäneellä ja siellä meinaan on lankoja!
Mulla on pikkusen vaille valmis oman tytön villatakki. Siitä kun loppui tuo harmaa lanka... No, tarttuihan sieltä mukaan taas vähän muutakin :)
Harmaa lanka on siis Drop´s Lima merkkistä. Nyt ostin myös Drop´s Nepal lankaa, joka on ihan samaa kuin tuo Lima, mutta hieman paksumpaa. Ale-korista löytyi myös beigeä norjalaista villalankaa, euron kerä. Ostin kaikki viis jäljellä olevaa kerää.

 Tässä yläpuolella ekaks sitä Drop´s Limaa (harmaa & vaaleanpunainen) ja alempana sitä vikkalankaa.
Tässä sitä Drops Nepalia. Ihana väriyhdistelmä ruskea + vaaleanpunainen ja sitten tuo "klassinen" sini-valko-puna.

Huomenna Tuurin ostosparatiisiin, VOI POJAT :D

3 kommenttia:

 1. Mä oon kans kuullu noista Kauhajoen kirppareista ..ikinä ei oo tullu lähdettyä vaikka vieressä onkin. Nyt on ehkä pakko joku päivä lähtiä sinne ajelemaan.

  Kivaa Keskisen päivää! Sinne saa kyllä setelin jos toisenkin aina jätettyä :D

  VastaaPoista
 2. käy ihmeessä joskus, varsinkin jos lähistöllä asustat! tänne on kuulemma tullut joku uuskin. jep, keskisellä löytää aina "kaikkea tarpeellista", mukamas :D

  VastaaPoista
 3. No höh. Harmi kun Kjoki niin kaukana. Tämän meidän kylän kirpparit on niiiiiin surkeita, vaikka joskus sieltäkin löytöjä tekee.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!