torstai 19. toukokuuta 2011

Man of the Week

Oi oi oi oi...
Let me present You: Don Draper!

PIIITKÄSTÄ aikaa olen löytänyt töllöttimestä lempisarjani (nykyään katson telkkua tosi vähän!). Noin pari vuotta sitten alkoi HBO:n sarja MadMen pyörimään myös Suomessa.Olen seurannut sitä alusta asti, silmä tarkkana. Ensimmäinen tuotantokausi tuli muistaakseni yksin kieppeillä (max kympin kieppeillä). Siitä eteenpäin pari seuraavaa ja nykyinenkin tuotantokausi on siirretty myöhäisiltaan!!
Thank God, nauhoittava digiboxi, ei tästä muuten tulis mitään. Siis kun miettii mitä kaikkea suoranaista p*skaa telkusta tulee prime timeen, tämä laatuviihde on lykätty ihan ihmeelliseen aikaan. Noh, tämähän on tyystin makuasia, mutta mun mielestä sarja on aivan mielettömän makee!

***
Sarja on täynnä fressejä, tuoreita, upeita näyttelijoitä. Ihananinen January Jones. uhkeaakin uhkeampi Christina Hendricks ja Cruiseekin komeempi Jon Hamm sekä sokruna pohjalla harmaahapsi John Slattery. Ja tietysti muutkin, me like!
Mahtavaa ajan- ja elämänkuvaa 60-luvulta: upeita interiöörejä, naisten kauniita asuja ja asusteita!, miesten tyylikkäitä pukuja. miehillä sliipattuja kampauksia, naisilla yksinertaisia, mutta muhkeita nutturoita. Kokoajan juodaan jotain drinkkiä, ollaan sitten töissä tai vapaalla. Ja kaikki polttaa kessua, ketjussa.

***
Don Draper on salaperäinen, komea, hieman hairahtuvainen mainosmies.
Erittäin epätäydellinen. Mutta vastustamaton.Edit. Mulle tuli ihan kamala ajatusyhteys tätä tekstiä lukiessa. Ne lukijat, jotka mut tuntee hyvin, voi varmaan keksiä mikä se olis... Huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!