lauantai 24. syyskuuta 2011

Marinoidut punasipulit


Marinoidut punasipulit

* pilko punasipuli ohuiksi soiroiksi
*lorauta joukkoon vaaleaa balsamicoa ja oliiviöljyä
* lisää hieman oreganoa / kuivattua basilikaa & mustapippuria
* pikkuisen juoksevaa hunajaa tai sokeria
* halutessasi purista hieman sitruunaa!
(+ valkosipulia jos tykkää)

Anna tekeytyä vähintään tunti ja pistä salaatiin tai tarjoile sellaisenaan lisukkeena.
Ylimääräisen öljyn/balsamicon voi valuttaa pois, mutta se toimii myös aivan fantsuna salaatinkastikkeena.


Posted by Picasa

4 kommenttia:

  1. Oi oi. Tää kuulostaa niin hyvältä, että on pakko kokeilla. Tykkään muutenkin punasipulista. :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kyllä herkulta. Pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  3. kokeilkaa! tää on kyllä hyvä :D

    VastaaPoista
  4. Ihanalta näyttää. Mä teen melkein aina fetasalaattia missä on punasipulia. Voiskin seuraavaks kokeilla tällä ohjeella!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!