sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Modern day Lepolassi ?

Jaloissa sinertävän violetteja mustelmia... Selkä ihan juntturassa... Polvet kuin spagettia... Fiilis katujyrän jäljiltä... Lasi kuoharia meni jalkoihin kuin teininä tölkki lonkeroa....


Olen raatanut koko päivän terassin lautakasan kanssa. Siellä oli siis kasattuna keräilyerä syksyllä veden ja lumen alta kiireellä siirrettyjä lautoja ja niitä oli paljon. Kuva tilanteesta tässä postauksessa (kuva valehtelee, niitä oli oikeesti paljon enemmän kun näyttää!!) Kummasti tuli tätiin vauhtia kun näin Askossa jotain, mikä on ehkä ihan pakko hankkia... Se on nyt alennuksessa ja mulla on satkun edestä plussaseteleitä jemmassa. Vielä tarvis aika paljon... Mulla on onneks nyhjää tyhästä -tilillä (netissä myytyä ylimääräistä tavaraa + kirpparituotto) melkein sen verran kun tähän jäis 20% alennuksen ja niiden plussaseteleiden jälkeen.. Loput pistäisin omasta lompsasta. Mieskin hyväksyi... Ja se mahtuis tohon toiseen päätyyn!

Onko tämä turhamaisuuden huipentuma? Ehtiikö tuossa tässä tilanteessa lepäillä?


Ps. kiitos edelliseen kaatispostaukseen vastenneille :) Ihanaa tietää, että kohtalotovereita löytyy <3

12 kommenttia:

 1. Tosi kivahan tuo on, mutta itelläni ei tule kyllä ulkosalla koisittua. Jos makoilen niin makoilen aurinkotuolissa ja istuskelen terassilla. Mutta vaikee sanoa kun sitä ei meillä ole. Jos ois niin vois olla toisin:O Tulitkohan tästä nyt "hullua hurskaammaksi"?

  Klara vappen>3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmäätiedä, pakko mun on se hakea kun näin siitä viime yönä unta, että olin maksanutkin tuon kaksi kertaa!! Mulla on jääny lepolasssista kauhu kun kerran pikkulikkana jäin sinne väliin kun se meni sellaiseen linkkuveitsiasentoon ;) Tässä ei voi käydä niin!
   Samoin sinne hyvää vappua!

   Poista
 2. Ehdottomasti on turhamaisuuden huipentuma ja nyt et enää mieti, vaan haet sen pois kaupasta kuleksimasta.
  Toi on ihan mieletön, ihana, upea ja se käy tasan tarkkaan tuohon teidän terassille. Sitäpaitsi, teidän koko perhe mahtuu siihen yhdessä.
  Mene jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Minna, suhun todella voi luottaa näissä asioissa :)

   Poista
 3. Ihanahan tos olis pötköillä rehkimisen jälkeen tai vaikka päiväunilla! Tuommosia ei varmaan hirveän monella vielä edes ole, että olisi vähän erilainenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, terassille laskee ilta-aurinko. Työn raskaan raataja siinä ansaitsisi pienen lepohetken :) En mäkään noita ole kenelläkään vielä nähnyt, tosin tuo on niin iso ettei se ihan mihin tahansa mahdu... Sitten jos tohon joskus kyllästyy, niin mihin helkkariin sen pistää!?

   Poista
 4. Hanki ihmeessä teille kun kerran terassille mahtuu! Meille tulis kans lepo-pesä jos vaan mahtuis. Meillä on keinu ja juurikin niitä lepolasseja, mutta mä kyllä tykkään niistäkin.

  Toi lepopaikkahan on unelma, ihania tyynyjä ja pehmosia vällyjä :) Teille tulee ihana terassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepopesä on sille oikein naseva nimi... :)
   Kiitos, tykkään itsekin, että terassista tulee kiva, just kun se on noinkin iso! Toiseen päähän tää lepohommeli ja toiseen päähän sitten ruokaryhmä.

   Poista
 5. Juu, tuollaista ihminen tarvitsee ilman muuta. Jonkun mielestä ehkä ei, mutta minä olisin tuosta ikionnellinen. Ja nukkuisin makoisasti siellä monet unet lämpiminä keäpäivinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä tälläinen pitäisi joka tytöllä olla :)

   Poista
 6. Mietin vaan että jokohan siellä jossain raksan nurkassa rouva lepäilee uudessa pesässään, kun ei blogi ollenkaan päivity :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun just mietin tänään maalatessani hikikarpalot otsalla, että nyt täytyy blogiin pistää että on niin kiire ettei ehdi päivittämään :) Oikeesti just tänään ajattelin!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!