tiistai 10. heinäkuuta 2012

Eteisen lipasto ( =luteen nielu)

Tässä muuttohässäkässä olen tullut siihen tulokseen, että ehkä kamalin purettava pahvilaatikko on se, missä lukee "sälää eteisen lipastosta". Siis eteisen lipasto on ehkä pahin tavararysä. Sinne tulee ladattua kaikenlaista sellaista, mikä ei muuten löydä paikkaansa ja mikä pitää jättää kädestä pois. 
"Jaa tossa lipastossa on kätevä laatikko, pistetään tää jutska sinne!"

Tälläinen kaunis perintörasiarasia tässä alla, siellä on varmaan jotain todella tärkeää!
Tai sitten ei.


Rasia löytyi eteisen lipastosta, eikä sinne oltu katsottu varmaan vuoteen. 
Korkeintaan ehkä raotettu kantta ja sujautettu jotain. Salaa.
Jaan tämän jämäboxin sisällön nyt teidän kanssa, kaikki tietää sen tunteen, ettämitähelvettiätäälläkinon!!

(Huom. olen järjestellyt tavarat nätisti ja erotellut niitä, että saisi selkoa, mitä siellä on. Oikeasti olivat pahasti sekaisin ja sikinsokin)


* siskon kuva 5 vuoden takaa
* neljä Muumipinssiä
* 1 pennin kolikko (onko sellaisiakin muka ollut, mistä se lähtöisin???)
* mummolta ylioppilaslahjaksi saatu timanttisormus (okei, se ei ole oikea timantti vaan lasipala, mutta oikeesti ansaitsisi paremman paikan...)
* hiuspinnejä, ruuveja, nappeja, niittejä ja klemmareita sekalainen seurakunta
* avaimia (mihin?)
* mun passi (ei ole sitte tullu kamalasti reissailtua viime aikoina..!!)
* kaksi vanhaksi mennyttä huuliherpestuubia (ei oo ollu moneen vuoteen *kop kop*)
* taskulamppu
* vanhentunut Hydrocortison ja sähäkän värinen huulipuna
* Tampereen kaupunkin bussikortti (en ole vuosikausiin tarvinnut... viime kesänä menin kerran bussilla tammerfesteille, mutta maksoin reteesti kolikolla)
* polttarilahjaksi saatu kynsiviila ja L´occitanen jalkavoide (upea tuote muuten, tuli heti käyttöön!!)
* Pari vuosikymmentä sitten edesmenneen tätini aurinkolasit 
* kaksi kesäkumikortonkia (ei näillekään ole kyllä ollut moneen vuoteen käyttöä, tarvisko joku?)

Ja arvatkaa, mitä sitten tein?
Järkkäilin ne nätisti tohon samaan lootaan ja pistin laatikon eteisen lipastoon.
Mahtavaa!


13 kommenttia:

  1. Heh, ihan huippu postaus! :D Juuri tälläset pikku kätköt ovat ehkä niitä parhaita / raivostuttavimpia. Vihaan sitä, kun kämppään kertyy näitä pikkuromun talletuspaikkoja. Mutta en ole vielä ratkaissut, mihin kaiken tuollaisen sälän voisi laittaa järkevästi? Ainoa ratkaisu taitaa olla nämä boxit. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin mietin, että nyt lähtee eteisestä lipasto, mutta sitten mietin, ettei sitä taida ilman sellaista tulla toimeen! Toisaalta, jos katsoo esim kolmen vuoden välein niin voi tehdä jopa todellisia löytöjä :)

      Poista
  2. :D I_H-a-naa! Ei olla ainoita! Meijän eteisen lipaston ylälaatikosta löytyy tasan samannäköstä arsenaalia. Passeista lähtien iskän 40v vanhoihin silmälaseihin, että hyvin menee :):) Vähintään kerran vuoteen arvotaan, kumpi siivoaa. Papereita heitellään pois, mutta suurin osa "tärkeistä" tavaroista vaan järjestellään siistimpään järjestykseen, kun minne muualle ne laittais!? Huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei näitä kyllä voi roskiin heittää! Paitsi kyllä ne vanhentuneet voidetuubit läks :) Kortsujakin mietin, mutta ajattelin, että jos joku nuoripari joskus tuloo vaikka kylään, niin on ainakin auttaa hädässä!!

      Poista
  3. Mahtista, näitä siis oikeesti on muillakin :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on Jenni ihan kaikilla :) Jopa ehkä niissä ihanissa kodeissa, joita esitellään lehdissä, i´m sure!

      Poista
  4. No mutta toihan oli varsin siisti! Eihän tota ois ees tarvinnu siivota. Pitäskö tää olla sellanen blogihaaste? Mulla on pari aika pahaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eve hyvä, toi oli yks boxi siinä 1,20 korkeassa lipastossa (jossa on viisi vetolaatikkoa). Eli paskaa löytyy enemmänkin! Spesiaalihaaste just for you :)

      Poista
  5. En mä tätä halunnu nähä, mä halusin nähä sen tuunauksen ;)

    t.Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hittolainen kun tuunaus on vielä hieman kesken, tulossa on kyllä jossain vaiheessa :)

      Poista
  6. Mä NIIN tiedän ton tunteen! Enkä tiedä, miten noista pääsee eroon?? Aina kertyy erinäisiä tavarasäilöjä kaikille kummallisuuksille. Mut se on loistavaa, että niille on selkeästi oma paikkansa :D

    VastaaPoista
  7. Löysin blogiisi ja jäin koukkuun! Sulla on huikea tapa kertoa asioita, hymy kasvoilla leveni postauksia taaksepäin selatessa niin, että nyt jo lähes särkee korvia. =) Meilläkin rakennetaan parhaillaan (tosin ei niin paljon itse, mutta raksa-aikaa elellään enivei) joten senkin puolesta on hauskaa lueskella vanhoja juttujasi.. että niin sitä vaan valmista tulee, vaikka nyt tuntuu ettei se siitä kyllä ikänä valmiiksi tule! ;)

    VastaaPoista
  8. Kiva kun löysit Annukka, tykkään myös blogistasi :) Todellakin, vielä 2kk sitten ihmettelin, että miten koskaan voin täällä asua, mutta ihmeellisesti se sitte valmiiksi tuli... Tai valmiiksi ja valmiiksi, mulle oli yllätys se, kuinka paljon on vielä muuton jälkeen hommaa.. Mutta tsemppiä paljon, palkito on kyllä omaa luokkaansa!!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!