sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Lukijani hox, nyt arvotaan!

Nyt koittaa aika pitää pienet arpajaiset!


Haluan pitää arpajaiset lukijoilleni, olet sitten kirjautunut lukija tai anonyymi. Tärkeää on kuitenkin, että olet seurannut blogiani ja pidät siinä valmistuista jutuista, ja tyylistäni ylipäänsä. Haluan pitää arpajaiset erityisesti siis juuri teille, jotka täällä käyvät säännöllisesti (tai säännöllisen epäsäännöllisesti). 

Arpajaispalkinto on nimittäin tämä isohko päällystetty kenkälaatikko ja sen sisällä jotain hyvin Nipsumaista. Joko jo valmiiksi valmistettua, ostettua, löydettyä tai sitten matskua kaiken ihanan valmistamiseen (tai sekoitus kaikesta näistä!). Riippuu hieman siitä, kenelle nalli napsahtaa :)

Voit osallistua kommentoimalla kommenttiboxiin ja kertomalla 3 asiaa, joista pidät. Asiat voivat olla esim. käsityörintamalla, sisustusrintamalla, harrastusrintamalla... Mitä vain! Perheestä, terveydestä ja maailmanrauhasta pidämme tietysti kaikki, nyt voit kertoa jotain "turhempaa" :)
Anonyymit, muistakaa jättää nimimerkki! Aikaa on ensi lauantaihin 12.1 2013 klo 12.00.

Blogin pitämisessä ei ole mitään mieltä ilman sen lukijoita ja tämä on palkinto juuri jollekin teistä, olette minulle tärkeitä siellä jossain <3


26 kommenttia:

  1. Minä pidän tuntikausia kestävästä blogien selaamisesta, pehmeistä langoista ja roskalava-aarteista. Kivaa vuoden alkua! :)

    VastaaPoista
  2. Ihastuttava arvonta ja palkinto! Todella ihanaa!!!
    Minäpä kerron kolme juttua, mitkä sisustuksessa ovat lähellä minun sydäntäni: rappioromantiikka, industriaali ja maalaisromantiikka.
    Noiden kolmen sekoitus on lähimpänä sydäntäni ♥

    Hauskaa sunnutaita sinulle!

    VastaaPoista
  3. Jee yllätyslaatikko,kivaa!
    Ihan erityisen paljon mä pidän tuunailusta,se ei ole oikeestaan edes harrastus vaan elämäntapa,tai no oisko tuo riippuvuus kun nytkin on jo vieroitusoireita kun mitään ei ole tällä hetkellä tekeillä:)
    Tosi,tosi paljon pidän myös vanhoista esineistä,oli ne sitten huonekaluja,astioita,työkaluja,tekstiilejä,you name it,joku niissä vaan vetoaa,oisko se sitten se persoonallisuus ja niihin mahdollisesti liittyvät tarinat...Ja jos ei sitä tarinaa tiedä niin ainahan sen voi keksiä;)
    Kolmas vois olla vaikka lukeminen,ei päivää ilman kirjaa,tai mielenkiintoiset,hieman erikoisetkin ihmiset,tai uusien taitojen opettelu tai tai tai...Oishan näitä vaikka miten paljon...
    Kiva kun sä oot siellä jossain<3

    VastaaPoista
  4. Todellakin tykkään sun blogista :) Senhän jo tiedätkin! Taidat tietää myös mistä pidän; Muumeista, astioista ja ompelusta. Kivaa aurinkoista Sunnuntaita!

    VastaaPoista
  5. Ihanan salaperäinen arvonta ;D Minä pidän ruuduista,ruusuista ja napeista ♥
    Iloista sunnuntai päivää sinulle !

    VastaaPoista
  6. Olen kyllä lukija, mutta aika laiska kommentoija. Koneelle on niin paljon porukkaa jonossa, että hät' hätää ehdin niitä lukea.

    Kolme asiaa, joista pidän ovat ristipistot, sudet ja Norja.

    VastaaPoista
  7. Tykkään suklaasta (juu, vielä näin joulun jälkeenkin), siitä jos käsityöt sattuvat onnistumaan ja kaikesta kauniista! Jälkimmäisin syy selittää täällä ja muissa sisustusblogeissa viettämäni ajan :-)

    VastaaPoista
  8. No voi kiitos tästä arvonnasta! Niin kaunis paketti, että kunpa onni vaan suosis! Minä tykkään... (vain kolme, tää on hankala!)

    Sisustustamisesta!
    Herkuttelusta, esim. juustot ja suklaa..
    Kirpputoreista, niin kutkuttavan jänniä paikkoja!

    VastaaPoista
  9. Hih! Jännitystä ilmassa :D

    Tykkään: vanhasta lasista, grafiikasta ja vanhoista huonekaluista (sekä tuoreista mansikoista :D)

    VastaaPoista
  10. Ihana arvonta♥
    Tykkään langoista, etenkin lampaan villaisista, ja tietenkin tykkään, jos langat on vihreitä tai sinisiä:)
    Sitten tykkään puuhelmistä, niitäkin on kertynyt jonkin verran, melkein kaikissa väreissäkin, paitsi musta ja harmaa ei oo päässyt joukkoon mukaan, ne taitaakin olla värejä, jotka ei minua niin paljon innosta(paitsi tällä hetkellä himoitsen harmaata, pitsein koristeltua mekkoa;))
    Ja sitten mää tykkään pitseistä ja napeista ja vetoketjuista. Pitsit nyt vaan on niin nättejä ja naisellisia ja napeista saa tehtyä vaikka mitä. Ja vetokejuja on kiva pistää kaikkiin tekeleisiin, tai pitää koristeina.
    Nyt tais kyllä olla jo yli kolme asiaa, mut toivottavasti ei haittaa.
    Kiitos ihanasta blogista muuten, meillä kuuden hengen perheessä koneella on yleensä melko paljon väkeä, niin kommentointi on nyt sitten vain jäänyt..:( Mutta aktiivisesti täällä kuitenkin sun postauksia luetaan
    t.vihreä tyttö:)

    VastaaPoista
  11. Kivaa, koitetaan jos osuis kohdalle!

    Mä tykkään Agatha Christien tuotoksista, käsitöistä ja kokkailusta.
    (Ja moottoripyöristä ja moottoripyöräreissuista Euroopassa ja moottoripyöräkavereista jne :o))

    VastaaPoista
  12. PIdän keltaisesta, raitakuosista sekä kromista. Sisustuksessa. Muuten voisin sanoa että tykkään juoksemisesta, syömisestä ja suklaasta :)

    VastaaPoista
  13. Aivan huippuarvonta, upea idea Nipsu! Tykkään
    ...inspiraatiosta
    ...käsillä ajattelemisesta ja
    ...pienistä asioista jotka saavat hymyilemään.
    Voi että. Kiitos myös blogistasi! :)

    VastaaPoista
  14. Mie pidän milloin mistäkin, pysyväisemmin kaikenlaisesta käsillä näpräämisestä, leikkimisestä pienillä sanoilla ja monista vanhoista tavaroista (ja niiden tarinoista), villasukista, kissoista, keväällä maan kääntämisestä. Nyt tais tulla enemmän kuin kolme, pidän siis myös rönsyilemisestä :)

    VastaaPoista
  15. Olen jo piiitkän seurannut blogiasi,mutta vasta vuodenvaihteessa kirjauduin lukijaksi. Sori, että olen superlaiska kommentoija...
    Mun kolme "turhuke-asiaa" joista pidän on kirppistely (mitään ei ois tarve, mut aina jotain tarttuu mukaan), herkkureseptien kokeilu (työkamuja tulee välillä sääli kun pakotan ne maisteleen kaikkia tekeleitäni) ja kolmas on tää et notkun nykyään kaiken "oman ajan" blogien maailmassa :)

    VastaaPoista
  16. Arvonnat on ihania. Tykkään palmikkosukista, tilkkupeitoista ja... Sinusta :)
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  17. Pidän lukemisesta, kirjat ja lehdet, kaikki käy. Tykkään neulomisesta ja virkkaamisesta ja ompelukoneella ompelemisesta... käsitöistä siis. Sitten mun mieleeni on kaikki ihanan tuoksuiset voiteet ja suihkusaippuat ja sellaiset naiselliset " turhuudet ".
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
  18. Mie tykkään ketuista, käsillä tekemisestä ja värikkäistä kankaista :D
    Tykkään paljon muustakin, mutta näin äkkisellään nämä kolme kevyemmänsarjan tykkäystä.

    VastaaPoista
  19. Olet yksi lempparibloggaajistani :)
    Pidän villalangoista, palmikoista, maanläheisistä väreistä :)
    Mukavaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
  20. Mukana, ehdottomasti! Pidän käsitöistä, perheen kanssa yhdessäolosta, väreistä, makeasta.
    Lisäksi pidän sun blogin kauniista kuvista! Saat pitää kuvaus oppitunnin mulle joskus!

    VastaaPoista
  21. Pidän ruuanlaitosta, askartelusta ja virkkaamisesta :) Mukavaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
  22. Ihana arvonta! :)

    Vain kolme asiaa? Kerronpa ensimmäisenä mieleen juolahtavat... :)

    Leivinuunin lämmittäminen! Erityisesti pidän siitä rätinästä ja uunin seinää vasten lämmittelystä. Ehdottomasti mun lempparikotityö.

    Ikea. En juuri muuten shoppailusta innostu, mutta Ikeassa voisin asua ja suunnitella kodin sisustusjuttuja, loputtomasti.

    Leipominen! Jos mulla olis iso perhe, leipoisin vaikka joka päivä. Mutta kun ei ole, niin ei voi myöskään leipoa, koska muuten pitäisi syödä kaikki itse. Kun pääsen joskus oikeisiin töihin, aion lihottaa kollegat leipomuksillani! :)

    No, siinäpä ne. Hauska lueskella muidenkin vastauksia. :)

    VastaaPoista
  23. Mulle tärkeitä asioita ovat...käsityöt ( tilkkutyöt ja neulominen ), kissani ja Suomen luonto vuodenajan vaihteluineen.

    VastaaPoista
  24. Mie tykkeen kovasti paljon jenkkiautoista,kaikenmoisesta näpräämisestä ja ulkona puuhastelusta(olipa se sitten polttopuitten tekoa tai maanmylläystä)

    Aurinkoista talven jatkoa!

    VastaaPoista
  25. Meinas ihan ohi mennä nämä arpajaiset. Mukana, taisin ehtiä :)

    VastaaPoista
  26. Oiih, vieläkö ehtii....?
    minä tykkään askarteluista. Ei mitään fiiniä, vaikeaa tai kallista, vaan pieniä lapsellisia juttuja kuten kortteja ja koristeita on kiva tehdä, lasten kanssa tai itekseen.
    Sitten tykkään kaikesta hyvän olon jutuista - itsehoito-psykologisointi-oppasta, terveellisestä ruuasta, liikunnasta, sellaista itsestään ja läheisistään huolehtimis jutuista kaikkiaan.
    Ja tykkään lapsista. Omista ja vieraista. Mun mielestä kaikki maailman lapset on kaikkien maailman aikuisten vastuulla, vieraistakin lapsista saa huolehtia ja olla ystävällinen.
    Tämmösillä osallistuisin tähän :)
    Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!