sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kengistä ja laukuista... osa 2

Ja vuorossa on popo-osio (jos ketään nyt kiinnostaa...). Huomaa hyvin muuten, että on kaikki kässäjutut kesken, kun ei ole niitä esitellä... Eikä liioin kirppujakaan. Jotain kuitenkin huvittaa postailla! Postataan siis diipadaapaa...

Kuten laukuissa, kenkiäkin minulla on vähän. Ja niitä vähäisiä käytän aina, tilanteen mukaan (niin, onhan mulla tietty sit kesäkenkiä, mutta nää on näitä ajankohtaisia...). HH:n ulkoilukengät, näihin panostin alkusyksystä. Edelliset talviulkoilupopot olivatkin 10 vuotta vanhat ja joutuivat...ööö... meinasin laittaa, että roskiin, mutta kyllä ne taitavat vielä varastossa olla! Sorelin ihanat namit ovat nettikauppaostos parin kuukauden takaa ja ostettu ihan heränneeseen tarpeeseen! Maalla kun omakotitalossa asuu, on pakko omistaa yhdet todelliset jokasäänkengät, jotka on helppo vain vetää jalkaan! Nämä oli -50% alessa ja ovat itseasiassa lasten kengät (koko 37).
Vagabondin kiilakävelykengät, ihan TÄYDELLISET mulle. Harkitsin tuossa ihan tosissani ostavani toiset samanmoiset, koska mulla on sellainen kutina, että tulen käyttämään nämä puhki! Olen lyhyt ja kengissäni on oltava aina hieman korkoa, muuten on (ennestäänkin!) tamppi fiilinki!Näillä siis mennään! Koko viime talven (oli mekko- ja pillifarkkukausi meneillään) vedin täällä esitellyissä viiden euron tekonahjasappaissa a la kirppis.  Tekonahka ON tekonahkaa ja popot nyt jo kohtalaista tuuninkia vailla... Ei sillä, kyllä niistä vielä hyvät saappaat tuloo pienellä käsittelyllä. Tänä talvena en ole muuten muitakaan saappaita käyttänyt  ollenkaan!

*******

Eilen ostin kirppikseltä itselleni uuden pipan, jonka joku (tuoksusta päätellen) mummo oli kutonut (tiedättekö sen jonkun oscar de la rentan tms. mummotuoksun, joka oli tarttunut pipaankin!). Näitä oli pari isoa laatikkoa jos jonkin mallisia ja sateenkaaren väreissä, joku oli pitänyt pystyssä pientä pipatehdasta! Otin maltillisimmasta päästä, toki tässäkin on blingiä ja kimalletta, ei vain oikein välity kuvaan.  Hintaa tällä oli 7 eur. Tykkään!


4 kommenttia:

 1. Kaunis pipo löytö, kyllä tuo päässä kelpaa liikuskella ;)

  VastaaPoista
 2. Miulla kenkätilanne IHAN onneton. Muutamia ruskeita nahkasaappaita olen käyny huokailemassa, vaan kun ovat aika hinnakkaita.
  Hauskan pipon löysit. Mukava malli - näyttäis nopealle neulottavalle :) Eikä kyllä hinnalla pilattu, ite päätin tehdä ystävänpäiväks kummipojalle myös rock-pipon ja kävin oikein lankakaupasta hakemassa, jotain muuta kuin novitaa hintakin oli sit jotain muuta kuin novitaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppi! Näyttää muuten tosi nopealle kudottavalle! Joo, sehän noissa vähän erikoisemmissa langoissa on, että ne maksaa maltaita!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!