torstai 2. toukokuuta 2013

Löytyi viimein... taas + pihahommaa

Purkinmetsästys pääsi kolmanteen vaiheeseen, edelliset vaiheet ovat täällä ja täällä. Nämä löytöni laskee ja laskee ja vähän on sellainen kutina, että neljännen kerran kun löytyy, niin sitte napsahtaa! Tämä yksilö jäi siis edelleen ostamatta...


Joku on kipannut meidän nurtsille 18 tonnia kiveä. Ei ole vapaa-ajanongelmia edelleenkään.

Viimeiset tällinngit lähtivät tänään. Ovat olleet siellä ihan tyhjän panttina viime syksystä lähtien, mutta ei olla saatu aikaiseksi niitä purkaa. En minäkään siis ollut nyt mitenkään osallisena tässä operaatiossa - muuta kuin ylimpänä työnjohtajana eli käskijänä.

Näiden ankeiden otosten myötä toivotan teille kaikille ihanaa toukokuuta!

6 kommenttia:

 1. Toivotaan, että tosiaakin seuraava purkki on juuri SE purkki, jonka ostat...:)
  On tuossa kivi poikineen...eipä ole tekemisen puutetta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todella ole :) Ja on meillä niin paljon muutakin tehtävää tässä huusollissa, että kyllä saa taas niska limassa painaa duunia. Onneks on 4 viikkoa kesälomaa :D

   Poista
 2. Kaiken määräisiin hintoihin kyllä törmää esim. tuota purkkia katsoessa. Itse sain omani perintönä, mutta ihan mielenkiinnosta olen noiden hintoja seuraillut. Toivottavasti tosiaan se seuraava on oikea löytö hinnaltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucky You kun omistat tuollaisen kaunokaisen!
   Karseita hintoja kyllä näistä pyydetään... Toki, toisille 30 eur on paljon ja toisille vähän :)
   Kyllä mä uskon, että tää tästä vielä iloksi muuttuu. Ehkä jo seuraavalla kerralla :)

   Poista
 3. Pihahommiin pitäs alkaa..viikonloppuna meinasin olla ahkera jos luoja suo..nimittäin ilmoja :) Kivaa viikonloppua ja puhtia pihatöihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taikkusein, missä sää oot ollu :) ? Kyllä se ilmoja on lupaillu, täällä ainakin vielä ihan hirmu kylmä tuuli ollut... Työniloa sinne myös - piha- tai sisähommiin :) !

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!