tiistai 21. tammikuuta 2014

NY RILL- *eiku* ARVOTAAN!



Mulla on tasan sata kirjautunutta lukijaa oikeassa palkissa - jipii!
Olen niin onnellinen teistä jokaisesta -kirjautuneesta tai anonyymistä- joka siellä ruudun toisella puolen juttuja seurailee! Olen tätä blogihommaa nyt kohtalaisen "tosissaan" tehnyt reippaat kolme vuotta ja täytyy sanoa, että tästä on tullut mulle todella tärkeä harrastus ja oikein henkireikä ellen paremminkin sanois! Pidän tämän blogin melko kepeänä ja neutraalina välttäen liikaa laukomasta mielipiteitäni (uskokaa pois, niitä löytyy joka asiaan ja joskus liikaakin). In real life olen aika paljon kärkkäämpi ihminen - toki sitä puolta Nipsusta on saattanu lipsahtaa joskus tännekin.... Olen monesti pyyhkinyt tekstejäni pois sen jälkeen kun ne olen kirjoittanut, monesti huomaan miettiväni "ettei nyt kukaan vaan pahoittais mieltään" ja se joskus harmittaa...
Mutta kun olen alunperin päättänyt pitää tämän hyvän mielen höpö höpö ja kässäblogina niin pidetään sitä linjaa edelleen, se on minulle ehkä kuitenkin luontevinta tässä kohtaa. Mutta summa summarum - tämä on KIVAA ja muiden blogien seuraaminen ihan huippua ja se on tuonut elämääni paljon kaikkea mahtavaa extraa, jota muuten siinä ei välttämättä olisi!
Ja olen aika ihmeissäni siitäkin, etten ole eläessäni saanut yhtään ilkeää tai kiukkuista kommenttia! (Älkääkä niitä nyt tähänkään pistäkö - säästäkää vaikka sit seuraavaan postaukseen kun oon nyt niin fiiliksissä!).


Mutta asiaan eli ARVONTAAN! Siihen saa osallistua kaikki lukijani ja kaikilla on yksi arpa. Jos et ole rekisteröitynyt niin muista jokin tunnistettava nimimerkki! Jätä vain kommentti ja pienesti itsestäsi - ei tarvitse paljoa, mutta jokin pieni tervehdys. Valehtelisin jos väittäisin, ettei mua kiinnosta ketä tätä lukee!
Palkintona on ylläriloota, kuten edellisessäkin arvonnassani. Sen sisältö riippuu vähän siitä, kenelle nalli napsahtaa :) Jätä siis kommenttikenttään pieni muisto itsestäsi!

Arvonta-aikaa on tasan viikko eli tiistaihin 28.1 (on muuten hyvän ystäväni synttäripäivä!).

GOOD LUCK!


26 kommenttia:

  1. No Ninahan on niin mukana :)
    Kesää ja niiiin mukavaa yhdessä vietettyä iltaa on lämmittävä muistella näin talvi pakkasilla!

    VastaaPoista
  2. Niin soma loota jälleen...Elikkä kilipaan lähtee viisykkönen tarhantäti pohojosesta. Ompa tuo kuvakin niin ihana, aurinko, lekottelupaikka, tapetit sun muu :)

    VastaaPoista
  3. ja mehtäemäntäki mukana ehdottomasti. Itestäänkö piti kertoa??eli kolomen pienen mehtäläisen äiti, yhen mehtääntyneen ukon vaimo, kolomen koiran emäntä ja rippusen alle kolomekymppinen..melekonen sarja kolmosia sanosinko :D

    VastaaPoista
  4. Ihana ylläripakettiarvonta :)
    Mitäs mie kertosin itestäni, olen kolmen teini-ikäisen lapsen liikunnallinen äippä.
    Tykkään neuloa, neuloa ja neuloa ;)

    VastaaPoista
  5. Kyllä mää täällä oon aina, vaikka sitä ei tule huudeltua. Mää oon niinku vani.

    Niin että helou! (Pieni tervehdys.)

    VastaaPoista
  6. Minä myös mukana, pastellinen romantikko <3

    VastaaPoista
  7. Mitähän siinä laatikossa lieneekään ;) mukana arvonnassa tietty. Ja joo, sinun blogiasi luen varmaankin just sen hyväntuulisuuden vuoksi, ite kun en niin kovin hyväntuulinen ole. Tokikaan väheksyä ei voi ihania kättesi tuotoksia, kiitosta vain :)

    VastaaPoista
  8. Hei vaan, Annukka täällä. Mä oon se käsitöihin addiktoitunut blogiholisti, joka on koukuttunut sun blogiin juurikin kepeyden ja mukaansatempaavan tarinoinnin ansiosta. Oon vähän laiska kommentoimaan, mutta jokaisen postauksen käyn lukemassa ja hihittelemässä. :) Pidä lippu korkeella!

    VastaaPoista
  9. Kaunis tuo kuvassa oleva "paikka", sielu lepää.

    Olen löytänyt sielustani pisteen, joka rakastaa itse tehtyjä juttuja ja hempeitä sävyjä. Haaveilen monenlaisista asioista ja positiivisessä vireessä pyrin elämään.

    VastaaPoista
  10. Minä myös mukana arvonnassa! Huomasitkos, kun eilen viimeinkin sain oikein itteni klikattua lukijaksi. Olinkohan peräti se 100.! Täällä on aina niin hauskat jutut, että kiva on käydä kylässä. ja ne perusjuttu varmaan musta tiedätkin. 2 lasta, mies, rintamamiestalo, toivoton käsityöholisti ja taivaanrannanmaalari.

    VastaaPoista
  11. Mukana! Sinut muistan aina niistä ihanista laatikoista, joita olet tehnyt =) Itse olen 6 lapsen äiti ja intohimonani on ristipistot. Muitakin käsitöitä on tullut tehtyä, mutta nykyisin vähemmän, kun ristipistot vievät kaiken vapaa-ajan.

    VastaaPoista
  12. Helou!
    Innoissani olen mukana!
    Hiljattainhan lähdin mukaan seuraamaan kauniita ideoitasi ja mukavaa tunnelmaa, jota jaat. Kiitos tervetulotoivotuksista! :)
    Olen 3 lapsen äiti joka tykkää askartelusta, sisustelusta ja kaiken maailman söpöstelystä! :)

    VastaaPoista
  13. 101. lukija ilmoitttautuu! Lukijanasi olen ollut jo pitkään mutta en ole hoksinut napsauttaa itseäni lukijaksi :)
    Hyvän mielen blogit on ihania! Alkaa pikkuhiljaa ärsyttää kun niin moni hyvä blogi alkaa muuttua kovin kaupallisiksi blogiyhteistyön merkeissä. Omasta arjesta on paljon kivempi lukea kuin jotain tuote-esittelyä.

    VastaaPoista
  14. Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta, ihastuin tyyliisi kirjoittaa ja liityin lukijaksesi. Olen käsitöitä tekevä keski-ikäinen naishenkilö. Itselläni ei ole blogia enkä varmasti ehtisikään siihen kirjoitella mutta mukavaa että teitä kirjoittajia on paljon.

    VastaaPoista
  15. Mukana ollaan!
    Leivonnasta pitävä sukankutoja täällä huhuilee.
    Mielelläni katselen ku muut sisustaa...
    -Pikke-

    VastaaPoista
  16. Enää en edes tarkkaan muista kuinka blogisi löysin...olisikohan silloinkin ollut kyseessä jokin ihana laatikko. Saattoipa olla laatikoiden päällystys postaus johon törmättyäni jäin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  17. Tälläiset ylläriarvonnat ovat kivoja...joten mikana ollaan..:)

    VastaaPoista
  18. Oi oi.. tälläinen ylläriarvonta onkin kutkuttavaa! Mukana ollaan. Ja kiitos arvonnasta linkittämisestä :). (miten tuo lahjapaperi sinulla näyttää paljon kivemmalta kuin itsellä :O ) Ihastuttava sisustus teillä. Poroista ja peuroista täälläkin haaveillaan tyynyinä kotiin... mutta ehkäpä seuraava hankinta on sitten jokin super keväinen juttu :)

    VastaaPoista
  19. Arvonnat kivoja - vaikken mä koskaan mitään voita :))
    Rakastan kirppistelyä ja kierrätystä... Koukutuinkin mahtaviin kirppislöytöihisi aluksi! Raksaprojektit kiinnostaa - omasta on ihan liian pitkä aika kun uudesta uskaltaa haaveilla ;)
    Ai niin tuo hirvestys... meilläkin mies suuntaa syksyisin viikonloppuisin Pirkanmaalta Pohjanmaalle hirvestämään... Hullun hommaa sanon minä, mutta kunnon hirvipaistia ei silti voita mikään ;)

    VastaaPoista
  20. Täällä yksi lukija joka rakastaa ruusuja ja kasvattaa niitä. Ihania kuvia sinulla!
    Mallu

    VastaaPoista
  21. Mä oon tainnu olla täällä aika alusta asti, kun kerran vinkin sain.
    Kiva lukea sun juttuja. Voishan sitä vielä joskus laulaa oteooo porukoitten katolla ;)

    VastaaPoista
  22. Sannu tällä hei. Mä oon jo 35v vaikka ei uskoisi sinällään, oon tosi lapsenmielinen, vaikka olen ihan äitikin jo ja kaikkea :D Tykkään sisustamisesta, kirppiksistä, retrosta, goottijutuista, japsijutuista, kirjoista, käsintehdystä, askartelusta, kaikesta söpöstä ja värikkäästä, mutta myös synkästä ja pelottavasta, karppauksesta, superfoodeista, vaatteista, niin aikuisten kuin lasten. Oon vielä muutaman kuun hoitovapaalla, mitä sen jälkeen, sitä en vielä tiedä :) Oon feministi ja ihmisoikeuksien puolestapuhuja. Postcrossaan. Ylläpidän FB:ssä sellaista lahjarinkiryhmää, jossa lähetellään yllärilahjoja toisillemme (toisen toiveiden perusteella). Oon yökukkuja, kuten kellonajasta huomaa :D Tässä näin alkajaisiksi :)

    kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kiva arvonta! Tässä eräs pitkäaikainen "näkymätön" lukija. Tykkään lueskella sisustus sun muita blogeja, mutta harvemmin olen äänessä. Opiskelen, vapaa-ajalla remppaan ja liikun, haaveissa olisi oma isompi koti maalla. Kiitos kivasta blogista :)

    VastaaPoista
  24. Löysin ruusukummun kautta tänne ja jäin mielenkiinnoll lukemaan!!!Palaan varmasti.samalla päätin osallistua arvontaan,viime tipassa,onhan huomenna eka lapsenlapsen 3kuukautis päivä,toiskohan se onnea? Terv.astan emäntä

    VastaaPoista
  25. Mukana! Palkinto piristäisi kovasti, pitkäaikaisesti sairastellut viime ajat. Kyllä täältä vielä noustaan kuitenkin :) Sairaslomalla on aikaa lukea blogeja :) isontalonpoikii@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Mukana arvonnassa! Ennen kiivaamminkin blogiasi luin mutta nyt uuteen taloon muuttaessa ei juuri ole koneelle ollu aikaa, joskus kuitenkin täytyy kurkata :) Tätä on kiva lukea!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!