perjantai 10. tammikuuta 2014

Sumppu lepolassilla

Siivoilin sähköpostin kuvatiedostoja 
ja törmäsin tähän:


Otos on Doran kasvattajalta tullut kuva pennuista ennen kun lähtivät maailmalle. Lepolassissa on niin karsee ruuhka, että se on vallan kipannut. Joku noista ruskeista on meidän murunen ja loput seitsemän tämän siskoja ja veljiä. En kestä tätä kuvaa. Miettikää kun ne noilta tirsoiltaan heräilee, mikä kuhina alkaa käymään.Ja sitten löysin myös tämän....


"Pikku ylläri" eräänä päivänä kun tulin töistä kotiin... Kaikki, mikä irti on lähtenyt tuolta tasolta oli tuhannessa  osassa (paitsi tuolla pöyädllä pilkottavat lakanat, nehän on ihan tylsiä). Tämän päivän jälkeen Dortsu on viettänyt päivänsä häkissä - satoi tai paistoi. Onhan siellä kopissa nykyisin se lattialämmityskin, tarkenee beibsi vaikka olis vähän pakkastakin... Etualalla tuo mun hieno, omin kätösin kirjekuorilaatikosta askarreltu laudeliinojen säilytysboxi. Sattui olemaan sekin kuva tuossa kansiossa (esitelty myös aiemmin blogissa).4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nää on siis niin ihania palleroisia tässä!
   On ollut kasvattisetä kameransa kanssa oikeassa paikassa oikeaan aikaan :)

   Poista
 2. Voi vitsi noita köllöttelijöitä!
  Hei vinkkinä, että Merlettossa Koskarissa on kanssa noita Rowanin angoralankoja jos sun on sinne lyhyempi matka. Siellä oli tosi paljon värivaihtoehtojakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos vinkistä! En olekaan aikoihin käynyt Merlettossa :) Muutenkin nykyisin eksyn aina Koskarissa :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!